آش بلغور گندم، مخصوص روزهای زمستانی
به گزارش وبلاگ تپلینک، آش بلغور گندم به شما یاری می نماید تا وزن خود را کاهش دهید و برای کسانی که مشکل گوارشی و هضم غذا و روده ضیعفی دارند بسیار مفید است.
تهیه آش بلغور گندم ساده و یکی از انواع آش های بسیار خوشمزه و دلچسب است. در روزهای سرد زمستان دوست داریم خوراکی ها و نوشیدنی های داغ تهیه کنیم تا گرم شویم. شاید همواره شما هم جزء دسته کسانی باشید که به آش علاقه زیادی دارند و تنوع در مدل های آش به جز آش رشته و دوغ ندارید، ما به شما آش بلغور گندم را پیشنهاد می دهیم که علاوه بر خوشمزگی بسیار مقوی و پر خاصیت است؛ برای مثال بلغور گندم برای سلامت قلب و گوارش بسیار مفید است. با مجله اینترنتی دلتا همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه آش بلغور گندم
- بلغور گندم 1 پیمانه
- لوبیا چیتی 1/2 پیمانه
- نخود 1/2 پیمانه
- عدس 1 پیمانه
- سبزی آش (تره، گشنیز، جعفری و اسفناج) 500 گرم
- پیاز 2 عدد
- نعنا داغ، پیاز داغ و کشک به اندازه لازم
- نمک، فلفل سیاه و زنجبیل به اندازه لازم
طرز تهیه آش بلغور گندم
مرحله اول
ابتدا تمام حبوبات و بلغور را از قبل خیس و چندین بار آب آن را عوض کنید تا نفخ آن ها گرفته گردد. می توانید برای تسریع در کارها یک خیار را با پوست نصف کنید و روی حبوبات قرار دهید تا زودتر این کار انجام گردد. سبزی آش را بشویید و ساطوری خرد کنید.
مرحله دوم
حبوبات را جداگانه داخل قابلمه بگذارید تا بپزد. پیازها را بشویید و نگینی ریز خرد کنید و داخل قابلمه بریزید و با کمی روغن و زردچوبه و فلفل سیاه خوب تفت دهید تا عسلی گردد. سپس بلغور گندم و عدس را به همراه زنجبیل رنده شده اضافه کنید و آب بریزید تا بپزد.
مرحله سوم
حبوبات پخته شده را به آش اضافه کنید. سپس سبزی آش را افزوده و هم بزنید. در قابلمه را باز بگذارید تا رنگ آش تیره نگردد. زیر شعله را کم کنید و اجازه دهید تا سبزی بپزد. هر از چند گاهی هم بزنید تا آش ته نگیرد و اجازه دهید تا آش لعاب بیندازد.
مرحله آخر
پیاز داغ درست کنید و داخل تابه دیگر اندازهی روغن بریزید. سپس نعنا اضافه کنید و به مدت 30 ثانیه هم بزنید. بعد از چند دقیقه از روی حرارت بردارید. وقتی آش بلغور گندم حاضر شد در ظرف سرو بکشید و همراه با پیاز داغ، نعنا داغ، کشک یا ماست تزیین کنید. اگر به غذاهای سبک علاقه دارید، یک غذای ساده و بدون گوشت مخصوص بانوان شاغل را بخوانید.
نکات کلیدی در تهیه آش بلغور گندم
- اگر در تهیه آش بلغور گندم لعاب کافی نداشتید، یک قاشق آرد را داخل آب ولرم حل و به آش اضافه کنید.
- می توانید دو عدد عصاره گوشت یا آب قلم اضافه کنید.
- همواره سعی کنید حبوبات آش را جداگانه بپزید تا رنگ آش را تیره نکند.
- اگر دوست داشتید آش شما خوش رنگ باشد داخل روغن کمی زردچوبه تفت دهید تا آش بلغور خوش رنگی داشته باشید.
پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای بیشتر از آشپزی دو روش ساده برای تهیه کدو پلو مازندرانی را بخوانید.
منبع: پارسی دی
منبع: پیام دلتا