طرز تهیه سوهان عسلی

به گزارش وبلاگ تپلینک، سوهان یکی از لذیذترین شیرینی جاتی است که بسیار هوادار دارد. طرز تهیه سوهان خانگی با ترفندهای مهم را اینجا بخوانید. با درست کردن سوهان خوشمزه دوستانتان را غافلگیر کنید.

طرز تهیه سوهان عسلی

اگه سوهان یکی از جاذبه های توریستی ایران نیست پس چیه؟

چندتا دونه سوهان عسلی با طعم تلخ و گس بادومهای بو داده شده، کنار یه استکان چایی داغ توی یه استکان کمرباریک شاه عباسی میتونه انرژی به شما بده برای ادامه روزتون که توصیف نکردنیه!

جالبه اگه بدونید که چقدر درست کردنش راحت و بی دردسره مطمعنم که حتما حداقل یک بارم شده دوست دارید امتحانش کنید و مهمون حال خوبتون شه. درست کردنش اصلا احتیاجی به تجهیزات آشپزی خاصی نداره. شما مواد اولیه رو بر میدارید و با یک ماهیتابه و سینی سوهان عسلی را کنار چای به همه تعارف میکنید.

دستورای زیادی در خصوص سوهان خوندم و درست کردم که بهترینشون که نتیجه فوق مثبتی داشت ومورد استقبال شدید خانواده و مهمونای عزیرمون و حتی مشتریامون شد رو براتون به اشتراک می ذارم.

مواد لازم جهت تهیه سوهان عسلی:

  • شکر: یک پیمانه
  • عسل: سه قاشق چایخوری
  • روغن: دو قاشق غذاخوری
  • خلال بادوم: صدو پنجاه گرم(از انواع مغزهای دیگه هم می تونید بهره ببرید)
  • خلال پسته: برای تزیین به میزان لازم
  • زعفرون دم نموده: یک قاشق غذاخوری

    درست کردن سوهان یه سری نکات خیلی ریز داره که من اینجا به همشون اشاره میکنم و توصیه میکنم که حتما رعایتشون کنید تا سوهاناتون حسابی خوش طعم و خوش قیافه بشن.

طرز تهیه سوهان همراه با نکات مهم:

اول از همه به یه تابه تفلن کاملا خشک و تمیز احتیاج داریم که این روزا توی خونه هر کدبانویی پیدا می شه، شکر و روغن رو توی تابه میریزیم، حرارتش رو خیلی خیلی کم میکنیم تا شکر کاملا آب شه وبه شکل مایع در بیاد (نکته: دقت کنید این کار باید با حوصله انجام شه حرارت رو زیاد نکنید چون شکر میسوزه و هم رنگش تیره میشه و طعمشم تلخ.)

نکته دوم اینه که برای به هم زدن مخلوط حتما از قاشق چوبی بهره ببرید و زیاد به هم نزنید زمان بدید تا مواد با حرارت خودشون به آرومی آب بشن) ماهیتابه تون باید حتما خشک خشک باشه و تفلن یا سرامیک یا گرانیت باشه.

سینی رو چرب می کنیم این کار برای اینه که سوهانامون نچسبه و می ذاریم کنار دستمون چون در خاتمه زمان کمی برای این کار داریم و سریع باید قبل از سرد شدن سوهان درون ماهیتابه اونو به سینی منتقل کنیم. شکر کامل ته ماهیتابه پهن می کنیم. روغن رو اضافه کردیم زمان می دیم تا خودش به خورد شکر بره. حرارت از ابتدایی که آغاز به درست کردن سوهان می کنیم کم باشه.

بعد از حل شدن، عسل و زعفرون رو به مخلوطمون اضافه می کنیم و خوب به هم می زنیم تا حل شه از این مرحله به بعد باید سرعت عمل داشته باشید چون شکر سریع می سوزه.حالا خلال بادوم هامون رو اضافه می کنیم و با سرعت به هم می زنیم (حرارت کم باشه، می تونید به جای خلال از مغزای دیگه مثل کنجد یا پسته یا مغز تخمه بهره ببرید)

سرعت عمل داشتن خیلی اهمیت داره با یاری دو تا قاشق سوهانها رو کوچیک کوچیک توی سینی که از قبل تهش رو چرب کردیم می ریزیم تا هنوز داغ هستن اگر دوست دارید برای تزیین یکی دوتا خلال پسته رو روشون می ریزیم، اگر این کارو سریع انجام ندید به جامانده مواد توی تابه می سوزه از طرف دیگه اگر همون مواد توی سینی هم سرد بشه، دیگه وقتی خلال پسته ها رو بریزید بهشون نمی چسبن و جدا می شن.

پس یادتون باشه شما مادهای توی ماهیتابه دارید که باید سریع به سینی منتقل بشه چون زیاد بمون می سوزه. از طرفی وقتی توی ماهیتابه هنوز داغ باشه قابل تزیین کردن با خلال (برای مثال) هست. برای این مرحله میتونید از یک نفر توی خونه یاری بگیرید. شما تندتند موارد رو توی سینی بریزید اونم خلال به دست سریع تزئینشون کنه.

سوهان های خوشگل آماده خوردن هستن. امیدوارم این خوشکلای عسلی میزبان خوشمزه مهمونای خونه شما هم باشن.

منبع: اُکالا

به "طرز تهیه سوهان عسلی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سوهان عسلی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید