پر از رنگ و شور و شادی

به گزارش وبلاگ تپلینک، ششمین جشنواره ملی اسباب بازی با گشایش نمایشگاه و فروشگاه اینترنتی کارش را از سه شنبه شروع نموده است؛ جشنواره ای که از هر حیث، رویدادی مهم و اثرگذار نه تنها در صنعت اسباب بازی کشور، بومی سازی فرهنگی بازی های بچه ها و توسعه یکی از بنیه های سودآور مالی است، بلکه به عنوان صنعت پشتیبان شاخه های دیگری چون انیمیشن، سینما و آموزش و پرورش نیز محسوب می گردد. سال جاری اما با وجود شرایط ویژه کرونایی، این رویداد به همت کانون پرورش فکری بچه ها و نوجوانان تصمیم گرفت کار خود را در بسترهای مجازی ادامه دهد تا هم انگیزه و کار تولیدکنندگان متوقف نگردد و هم مصرف کنندگان بتوانند در خانه نشینی های اجباری کرونایی به ظرفیت های بیشتری دست یابند.

پر از رنگ و شور و شادی

عروسک برگزیده، گندم و نارنج و پونه

عروسک ها سال جاری در بخشی جداگانه به رقابت پرداختند و هیات داوران ششمین دوره جشنواره ملی اسباب بازی، چهار عروسک برتر را شایسته تقدیر دانستند. روز سه شنبه روابط عمومی جشنواره گفت عروسک های خانواده کلوچه، بزبزقندی و گندم فراوریشده توسط برند گیسو به خاطر کیفیت عالی فراوری، طراحی و اصالت ایرانی، نگاه ویژه به استفاده از مواد و عنصر روایت توسط هیات داوران شایسته دریافت لوح تقدیر، تندیس ششمین جشنواره ملی اسباب بازی، نشان اسباب بازی برتر ایرانی و جایزه نقدی رتبه اول برترین عروسک ایرانی تشخیص داده شدند.

لوح تقدیر جشنواره، نشان اسباب بازی برتر ایرانی و جایزه نقدی رتبه دوم این بخش هم به خاطر آزادی عمل کودک در حین بازی، کیفیت ویژه فراوری و قابلیت تجاری سازی و فراوری انبوه، به عروسک نوزاد از مجموعه پویا و پونه اختصاص یافت و هیات داوران در رتبه سوم، لوح تقدیر جشنواره، نشان اسباب بازی برتر ایرانی و جایزه نقدی را به صورت مشترک به عروسک نارنج محصول مجموعه آوین بافت و عروسک مریم فراوری گروه هنری فاش به خاطر کیفیت عالی فراوری، طراحی منحصر به فرد، به خاطر توجه به عنصر روایت تقدیم کرد.

اسباب بازی برتر، ماشین فلزی سگال و سفالگر

هیات انتخاب بخش رقابتی جشنواره سال جاری هم پس از آنالیز 217محصول از 80شرکت و نشان فراوریی ثبت شده در سامانه، 158 اثر از 46فراوریکننده را به عنوان راه یافته به بخش داوری معرفی نموده بودند. اما هیات داوران این دوره از میان این 46شرکت، بیش از 10شرکت را در بخش های مختلف رقابتی نظیر بسته بندی، تصویرسازی و شخصیت پردازی، کیفیت فراوری و اسباب بازی از نظر هدف و 13بخش فرعی براساس مؤلفه های مطرح در اسباب بازی از قبیل گروه سنی، مکانیک بازی، ایمنی، فرهنگ، طراحی ایرانی، کیفیت فراوری و اقبال در بازار به عنوان برترین ها معرفی کردند.

ماشین های فلزی از محصولات شرکت طاها تویز در بخش کیفیت فراوری با توجه به حجم سرمایه گذاری، کیفیت قالب و رنگ آمیزی مناسب، به عنوان برترین اسباب بازی فلزی معرفی گردید. در بخش برترین اسباب بازی پلیمری، محصولات شرکت زرین تویز به عنوان رتبه اول، محصولات شرکت جهادین پرند، نوباوه، رتبه دوم و محصولات شرکت آروین تجارت کیوان به عنوان رتبه سوم شناخته شدند. در بخش کیفیت فراوری، بازی سگال از شرکت کوروش تجارت کاویان و محصولات شرکت های توسعه هوش افزار کودک آوند، بیس و سرگرمی های فکری بلوط را به ترتیب حایز رتبه های اول تا سوم برترین اسباب بازی چوبی معرفی کرد.

البته در بخش کیفیت، برترین اسباب بازی کاغذی و چاپی، برترین اسباب بازی پارچه ای، برترین اسباب بازی های ترکیبی و برترین اسباب بازی فکری و ذهنی به طور جداگانه داوری و شرکت های برتر معرفی گردیدند. به این ترتیب محصولات شرکت بازیمن به عنوان رتبه اول اسباب بازی کاغذی و چاپی، زمین بازی محصول نشان ماهلی برترین اسباب بازی پارچه ای، فراوریات شرکت طرح و توسعه هفت هامون (بازی دوست)، رتبه اول اسباب بازی های ترکیبی شناخته شدند. از امیر اردشیری، وحید اسماعیلی و فاطمه علاءالدین برای طراحی بازی سفالگر به عنوان رتبه اول برترین اسباب بازی فکری و ذهنی تجلیل شد.

در بخش برترین تصویرسازی و شخصیت پردازی از کامیار نصیری فر و داوود دیبا برای تصویرسازی بازی بلاد، سرزمین شمشیر و قلم به عنوان رتبه اول، محمد نورالدینی برای تصویرسازی بازی سفالگر رتبه دوم و حسن نوزادیان برای تصویرسازی بازی شاهراه به عنوان رتبه سوم تجلیل شد. همچنین در بخش سازه و جورچین سرگرمی تکنیک، فراوری شرکت مهارت افزا رتبه اول، سرگرمی بلوک های 80 قطعه فراوری مجموعه بازیتا رتبه دوم و سرگرمی بامیک، فراوری برند آهوک رتبه سوم را به عنوان برترین اسباب بازی های این بخش معرفی گردیدند.

مجمع اسباب بازی سازها

اما از اتفاقات مهم دیگر در این دوره جشنواره باید به راه اندازی بانک اطلاعاتی جامعی از فراوریکنندگان اسباب بازی های ایرانی اشاره نمود. اتفاقی که می تواند به شکل گیری یه حرکت جمعی جدی برای ارتقای صنعت اسباب بازی کشور یاری کند و همزمان اطلاعات فراوریکنندگان را هم در اختیار مردم بگذارد و دسترسی به فراوریات را آسان تر کند.

محسن حموله، دبیر جشنواره در این باره گفته است: با توجه به این که ششمین دوره جشنواره ملی اسباب بازی از رویدادهای ملی است که به صورت مجازی برگزار می گردد، بانک اطلاعاتی جامعی از فراوریکنندگان اسباب بازی در یک تارنمای مرجع به نشانی irantoyfestival.ir برای همگان قابل دسترسی شده است. با توجه به گردش مالی 350میلیون دلاری بازار اسباب بازی در ایران، این اتفاق می تواند اقدامی موثر در جهت تشکیل اتحادیه ای مستقل برای فراوریکنندگان اسباب بازی باشد.

اما رویکرد تخصص و حرفه ای جشنواره اسباب بازی به فراوریات در این زمینه به این مقدار هم محدود نمی گردد. اضافه شدن رویکرد دنیای و فراملی به اسباب بازی علاوه بر توسعه مالی صنعت اسباب بازی می تواند گامی موثر در جهت معرفی فرهنگ ایرانی به کشورهای دیگر باشد. به گزارش روابط عمومی جشنواره، سال جاری در بخش کمیته علمی، سخنران هایی از 10کشور صاحب صنعت اسباب بازی برای ارائه دستاوردهای علمی خود اعلام آمادگی کردند و در مجموع 36کارشناس صاحب نظر از هشت کشور دنیا برای شش نشست انتخاب شده اند. همچنین دبیر ششمین جشنواره ملی اسباب بازی در این باره اضافه نموده که این حرکت ارزنده گام مهمی برای برنامه های علمی آینده صنعت اسباب بازی است تا بتواند کنفرانس بین المللی اسباب بازی را با استفاده از ظرفیت های کمیته علمی جشنواره به انتها برساند.

گشت وگذاری در سایت نمایشگاه و فروشگاه اسباب بازی

ششمین دوره جشنواره ملی اسباب بازی از 28بهمن شروع شده و تا 11اسفند ادامه دارد. اما همه ماجرا همین نیست. در این روزها شما با مراجعه به سایت جشنواره می توانید از تخفیف ها و مزایای خرید در جشنواره ازجمله ارسال رایگان اسباب بازی ها بهره مند شوید. به علاوه می توانید از مشاوران جشنواره که به صوررت آنلاین در دسترس هستند، بپرسید کدام بازی ها برای نیازها، رده سنی و علایق شما مناسب ترند تا به راحتی در میان فراوریات متکثر و متنوع موجود به بازی دلخواه تان راهنمایی شوید.

اگر به آدرس www.irantoyfestival.ir سری بزنید خواهید دید لینک ورود به فروشگاه در اولین بنر سایت قابل مشاهده است. اما برگزیدگان جشنواره هم در بخش جداگانه ای آدرس داده شده اند. لینک جالب تر دیگر اما تحت عنوان بخش ترویجی جشنواره روی سایت قرار گرفته است. در این بخش به اسباب بازی هایی دسترسی خواهید داشت که فراوری ارگان هایی نظیر سازمان اورژانس کشور، سازمان آتش نشانی کشور، شرکت بهره برداری متروی تهران و بعضی دیگر از سازمان ها و نهادها هستند.

اگر به لینک فروشگاه سایت جشنواره بروید در بنر اصلی، بخشی به شما معرفی می گردد که اسباب بازی های آموزشی را از سایر اسباب بازی ها جدا نموده است. از آنجا که در بخش فروش این جشنواره بیش از 1250 اسباب بازی و سرگرمی از 140فراوریکننده عرضه شده شاید نیازمند مشاوره ای بر ای خرید سریع تر و دقیق تر باشید که امکان آن مهیا شده است. در کنار آن قسمتی دیده می گردد که می توانید با ارائه شماره تماس خود از خدمات مشاوران جشنواره بهره مند شوید. در بخش های دیگر سایت دسته بندی های متنوع تری برای راهنمایی کردن خریداران به اسباب بازی مدنظرشان ارائه شده که از آن میان می توان به خرید بر اساس سن، پرفروش ترین محصولات و خرید بر اساس دسته بندی های کارکردی و محتوایی اشاره نمود.

منبع: فاطمه ترکاشوند - فرهنگ و هنر / روزنامه وبلاگ تپلینک

منبع: جام جم آنلاین

به "پر از رنگ و شور و شادی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "پر از رنگ و شور و شادی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید