آسان ترین طرز تهیه ته چین بادمجان

به گزارش وبلاگ تپلینک، اگر ته چین بادمجان را یکبار امتحان نموده باشید دیگر نمی توانید از آن دست بکشید. این غذای بی نظیر با مواد مختلفی درست می گردد و انواع گوناگونی دارد. در این قسمت قصد داریم شما را با طرز تهیه ته چین بادمجان و انواع آن آشنا کنیم. با ما همراه باشید تا با انواع ته چین و طرز تهیه آن ها آشنا شوید!

آسان ترین طرز تهیه ته چین بادمجان

انواع ته چین بادمجان

به جرات می توان گفت ترکیب بادمجان با انواع مواد غذایی خوشمزه است. از این رو ته چین بادمجان نیز با مواد غذایی مختلفی درست می گردد و هر سلیقه و ذائقه ای حداقل یکی از آن ها را دوست دارد. در زیر شما را با انواع این غذای فوق العاده آشنا می کنیم.

ته چین بادمجان و مرغ

ترکیب مرغ و بادمجان طعمی بسیار فوق العاده دارد. اگر تا به حال مرغ و بادمجان خورده اید و طعمش را دوست داشتید، پیشنهاد می کنیم حتما ته چین بادمجان و مرغ را امتحان کنید. اما چطور این غذای خوشمزه را درست کنیم؟ مواد لازم برای تهیه این نوع ته چین:

مواد لازممیزان مورد احتیاج
سینه مرغ1 عدد
تخم مرغ3 عدد
برنج3 پیمانه
بادمجان2 عدد
پیاز2 غدد
ماست شیرین و چکیده1 پیمانه
روغن1/4 پیمانه
کره15 گرم
زعفران غلیظبه میزان لازم
زرشک و خلال بادام و پستهبه میزان لازم
نمک، فلفل سیاه، آویشن، پودر سیر، ادویه کاری، برگ بو و زردچوبهبه میزان لازم

طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان

به میزان لازم ، برای درست کردن این ته چین خوشمزه مراحل زیر را انجام دهید، قبل از هر چیز بگوییم که برنج را باید از قبل خیس کنید تا وقتی به مرحله آخر می رسید برنج شما آماده پخت باشد:

  • مرحله اول: در مرحله اول از طرز تهیه ته چین بادمجان ابتدا باید مرغ را آماده کنید. برای اینکار پیاز را به 4 قسمت تقسیم نموده و با مرغ، برگ بو و فلفل سیاه در قابلمه قرار داده و روی آن میزانی آب بریزید. قابلمه را روی شعله گاز گذاشته تا مرغ خوب بپزد. بعد از پخت مرغ، آن را ریش ریش نموده، میزانی زعفران به آن اضافه کنید و مرغ ها را کنار می گذارید.
  • مرحله دوم: برای آماده کردن بادمجان، آن ها را پوست کنده و به صورت حلقه حلقه خرد کنید. توصیه می کنیم برای گرفتن تلخی بادمجان، آن ها را مدتی(تقریباً 30 دقیقه) در آب و نمک قرار دهید. سپس بادمجان ها را آبکشی کنید و با روغن داغ به خوبی سرخ کنید.
  • مرحله سوم : برای آماده کردن مواد میانی، پیاز را نگینی خورد نموده د داخل تابه سرخ کنید. بعد از طلایی شدن پیازها مرغ ریش ریش شده، بادمجان سرخ شده، خلال بادام، زرشک و ادویجات را به آن اضافه کنید. حدود 5 دقیقه مواد را به خوبی تفت دهید.
  • مرحله چهارم : در مرحله چهارم طرز تهیه این ته چین باید درون یک کاسه تخم مرغ ها را شکسته، روغن، ماست و زعفران را به آن اضافه کنید و با چنگال خوب هم بزنید به طوری که تخم مرغ ها لخته نباشند. سپس میزانی نمک و فلفل به آن افزوده و مخلوط را کنار می گذاریم.
  • مرحله پنجم : به مرحله آخر طرز تهیه ته چین رسیدیم. همان طور که گفتیم برنج باید از قبل با میزانی نمک خیس بخورد. حال برنج را روی حرارت گذاشته تا جوش بیاید. زمانی که برنج کمی نرم شد آن را آبکش کنید. حال کره را ته قابلمه بریزید تا آب گردد. در این مرحله برنج را با مخلوط تخم مرغ و ماست که مرحله قبل آماده کردید ترکیب نموده و نصف آن را کف قابلمه بریزید. با کفگیر مواد را به خوبی فشرده و صاف کنید، سپس از مواد میانی ای که در مرحله سوم درست کردید، روی برنج بریزید. حال نصف دیگر برنج را اضافه کنید. خوب مواد را فشرده و صاف نموده و در قابلمه را ببندید. ته چین را به مدت 50 دقیقه تا یک ساعت روی شعله قرار دهید تا دم کشیده و طلایی گردد. بعد از آماده شدن ته چین می توانید روی آن را با زرشک و خلال بادام تزئین کنید. ته چین بادمجان و مرغ شما آماده است نوش جان کنید.

ته چین بادمجان و گوشت

بی شک یکی از غذاهای خوشمزه و لذیذ ته چین بادمجان و گوشت است. این نوع ته چین برای مهمانی ها نیز بسیار کاربرد دارد. پیشنهاد می کنیم برای تهیه این ته چین از بادمجان ها قلمی بهره ببرید. برای گوشت نیز می توانید از گوشت تکه ای یا چرخ نموده بهره ببرید که ما در این آموزش از گوشت چرخ نموده استفاده نموده ایم. برای تهیه آن به مواد زیر احتیاج دارید:

مواد لازممیزان مورد احتیاج
گوشت چرخ نموده300 گرم
تخم مرغ2 عدد
برنج3 پیمانه
بادمجان2 عدد
پیاز1 غدد
ماست1 پیمانه
سیر1 حبه
زعفران دم نموده غلیظبه میزان لازم
نمک، فلفل سیاه، زردچوبهبه میزان لازم

طرز تهیه ته چین بادمجان و گوشت

حال برای تهیه این ته چین از گوشت استفاده نموده و آن را با گوشت چرخ نموده پیش می بریم:

  • مرحله اول : آماده کردن بادمجان در این نوع ته چین مانند ته چین بادمجان و مرغ می باشد.
  • مرحله دوم: آماده کردن مواد میانی
  • مرحله سوم: پیاز را خلال نموده و در روغن تفت دهید تا طلایی و سبک گردد . حال کمی زردچوبه و سیر را به آن اضافه کنید. به خوبی تفت دهید تا عطر سیر بلند گردد و سپس گوشت را اضافه نموده و خوب تفت دهید تا گوشت پخته گردد. حال میزانی فلفل سیاه و نمک را به گوشت اضافه کنید و شعله را خاموش کنید.
  • مرحله چهارم و پنجم: آماده کردن مخلوط تخم مرغ و ماست و بعلاوه پخت ته چین، مانند مرحله چهارم و پنج ته چین بادمجان و مرغ می باشد.

به همین راحتی این ته چین خوشمزه آماده است. در مقاله ای دیگر طرز تهیه ته چین گوشت را نیز برای شما آورده ایم.

ته چین بادمجان و قارچ

اگر شما هم از آن دسته افراد هستید که علاقه ای به گوشت ندارید و یا رژیم هستید و در پی یک غذای خوشمزه و بدون گوشت هستید، ته چین های بدون گوشت برترین گزینه برای شما می باشند. یکی از ته چین های خوشمزه و بدون گوشت ته چین بادمجان و قارچ است که طرافداران بسیاری نیز دارد. برای تهیه این ته چین مراحلی مانند آماده کردن بادمجان، آماده کردن مایه ته جین و پخت ته چین مانند ته چین های دیگری است که آموزش دادیم.

تفاوت این ته چین با ته چین های دیگر در مواد میانی آن است. قارچ ها را باید با آب لیموترش و میزانی نمک در روغن تفت می دهید تا آب قارچ کشیده گردد و کمی نمناک باشد. در هنگام پخت ته چین یک لایه برنج، یک لایه بادمجان، یک لایه دیگر برنج، یک لایه قارچ و پیاز داغ و سپس یک لایه دیگر برنج ریخته و در قابلمه را می بندیم تا ته چین به مدت 45 دقیقه روی شعله باشد و به خوبی پخته گردد. زمانی که ته چین پخته شد می توانید آن را با خلال پسته، زرشک و خلال بادام تزئین کنید. ته چین بادمجان و قارچ شما آماده است نوش جان کنید.

ته چین بادمجان و سیب زمینی

ته چین بادمجان و سیب زمینی یکی از ته چین ها راحت و خوشمزه می باشد. بی تردید همه ما ته دیگ سیب زمینی را دوست داریم. اگر ته چین به همراه ته دیگ سیب زمینی باشد که واقعاً طعم بهشت می دهد. برای تهیه این نوع ته چین نیز مانند دیگر ته چین ها باید مراحل پخت بادمجان، تهیه مایه ته چین و پخت برنج را انجام دهید و برای پخت ته چین کف قابلمه را سیب زمینی بچینید و بقیه مواد را مانند آموزش های قبلی، اضافه کنید. ته چین سیب زمینی و بادمجان یکی از ته چین های خوشمزه است که در هر زمانی به راحتی می توانید آن را درست کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.

ته چین ها از جمله غذاهای خوشمزه و لذیذ هستند که تا اسمشان می آید آدم هوس می نماید انواع ته چین را بخورد. اما اگر وقت کافی برای درست کردن انواع ته چین را ندارید و یا حوصله آشپزی را ندارید هر لحظه که هوس ته چین کردید خیلی راحت می توانید با سفارش آنلاین غذا ته چین را نوش جان کنید. با وبلاگ تپلینک می توانید انواع ته چین بادمجان را از رستوران های نزدیک به خود تهیه کنید.

سفارش آنلاین ته چین بادمجان

در این مقاله طرز تهیه ته چین بادمجان را به شما آموزش دادیم. اما با حضور فعال بانوان در جامعه شاید وقت کافی برای پخت و پز در خانه را نداشته باشید اما دوست دارید انواع ته چین را امتحان کنید. وبلاگ تپلینک برترین راه چاره برای شما می باشد . در هر کجا که باشید به راحتی می توانید انواع ته چین را سفارش داده و درب منزل تحویل بگیرید. ممنون که تا خاتمه همراه ما بودید. امیدواریم آموزش این قسمت برای شما مفید بوده باشد.

منبع: اسنپ فود

به "آسان ترین طرز تهیه ته چین بادمجان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آسان ترین طرز تهیه ته چین بادمجان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید