تخصیص اعتبار برای اجرای سومین فصل از برنامه کاوش در آتشکده حسن زوردار
به گزارش وبلاگ تپلینک، ایسنا/ براساس آخرین خبر و گزارش های بدست رسیده، تخصیص اعتبار برای اجرای سومین فصل از برنامه کاوش در آتشکده حسن زوردار صورت گرفت.
سیروس ادیب، رئیس اداره میراث فرهنگی شهرستان گیلانغرب آتشکده تاریخی حسن زوردار را یکی از مهمترین محوطه های تاریخی در گیلانغرب خواند و اظهار کرد: این محوطه تاریخی در مساحتی حدود 20 هکتار در فاصله 1500 متری ضلع شمالی شهر گیلانغرب واقع شده است.
وی توضیح داد: باتوجه به اهمیت این محوطه تاریخی، تا به امروز دو مرحله کاوش باستان شناسی در آن اجرا شده و بزودی فصل سوم کاوش ها هم انجام خواهد گرفت.
رئیس میراث فرهنگی شهرستان گیلانغرب افزود: طی کاوش هایی که تا به امروز در این محوطه باستانی انجام شده، شواهدی از دوره های ماد تا قاجار در آن کشف شده و نشان می دهد که این آتشکده در دوره های تاریخی مختلف کاربردهای گوناگونی داشته است.
وی با بیان اینکه در کاوش های پیشین بخش هایی از سازه معماری این آتشکده باستانی به همراه مواد فرهنگی بدست آمده، گفت: در زمان ساسانیان و اشکانیان این مکان محلی برای پرستش آتش بود اما بعدها در دوره اسلامی تغییر کاربری می دهد و مدتی به کارگاه ذوب فلز تبدیل شده که در کاوش های پیشین وسایلی از آن بدست آمد.
ادیب اظهار داشت: در این راستا، برنامه ادامه کاوش ها در دستور کار مسئولین میراث فرهنگی استان نهاده شد و حدود چهار میلیارد ریال اعتبار برای کاوش های نو در آن تخصیص پیدا کرد.
به گفته این مسئول، بزودی با معین شدن گروه باستان شناسی کاوش ها در این محوطه باستانی شروع خواهد شد.
منبع: همگردی