صاحبان چاه های فرم یک برای نصب کنتور هوشمند اقدام نمایند

به گزارش وبلاگ تپلینک، معاون عمرانی استانداری قزوین گفت: با توجه به کمبود شدید منابع آبی و ضرورت مدیریت مصرف، صاحبان چاه های فرم یک برای نصب کنتور هوشمند باید اقدام نمایند

صاحبان چاه های فرم یک برای نصب کنتور هوشمند اقدام نمایند

به گزارش وبلاگ تپلینک قزوین ، علی فرخ زاد معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار در جلسه شورای حفاظت از منابع آب گفت: صاحبان چاه های فرم یک باید برای نصب کنتور های هوشمند اقدام نمایند، زیرا در حال حاضر 60 درصد چاه ها دارای کنتور هوشمند است و مابقی هنوز به این سیستم مجهز نشده است و از صاحبان چاه های فرم یک درخواست می گردد برای نصب کنتور اقدام نمایند.

فرخزاد اضافه نمود: در حال حاضر شاهد توسعه باغات هستیم و این موضوع باید مدیریت گردد تا افراد دارای چاه ها فرم یک برداشت اضافه نداشته باشند.

وی اضافه نمود: با توجه به چالش جدی در زمینه تامین منابع آبی به کشاورزان اطلاع رسانی شده است و تذکر داده شده تا کشت تابستانه بیش از سقف معین شده نباشد.

معاون عمرانی استانداری بیان نمود: دستور تازه آبیاری باغات صادر شده و قرار است استعلام را جهاد کشاورزی بموقع پاسخ دهد تا بتوان برای معین تکلیف را تا خاتمه سال اقدام کرد.

فرخزاد توضیح داد: در کشت برنج در بعضی منطقه ها استان از جمله الموت به علت این که قطعات کوچک و محدود است و از آب سطحی استفاده می گردد و بازچرخه آب به استان گیلان می رود می توانیم مجوز کشت را بگیریم که این کار مستلزم پیگیری امور از وزارتخانه است.

وی بیان نمود: پیشنهاد می کنیم با تمدید مهلت ممنوعیت کشت تا سه سال بتوانیم مجوز لازم را برای تداوم کشت برنج در استان دریافت کنیم.

فرخزاد در مورد برخورد با برداشت آب با تانکر از کانال آب و افزایش هزینه آب بهای باغ ویلا ها نکاتی را متذکر شد.

منبع: جام جم آنلاین

به "صاحبان چاه های فرم یک برای نصب کنتور هوشمند اقدام نمایند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "صاحبان چاه های فرم یک برای نصب کنتور هوشمند اقدام نمایند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید