طرز تهیه قارچ سوخاری در منزل با روشی آسان
به گزارش وبلاگ تپلینک، انتخاب پیش غذا در میهمانی های محبت آمیز و خانوادگی برای خانم ها از سخت ترین کارها به شمار میرود؛ چون در این مراسم علاوه بر غذا باید پیش غذاهایی هم همراه غذا شده باشد که هم باب میل بچه ها باشد و هم بزرگ ترها؛ اما برای پیش غذا، چه چیزی بهتر از قارچ سوخاری! در میان سوخاری ها، سوخاری قارچ، دستور پختی آسان دارد. پس ما طرز تهیه قارچ سوخاری را که یکی از کاربردی ترین دستورهای غذایی است و به راحتی می توانید آن را در منزل برای عزیزان خود آماده کنید در ادامه به شما می گوییم. این دستورغذایی برای یک خانواده چهار نفره در نظر گرفته شده است تا در مدت 45 دقیقه آماده گردد.
مواد لازم برای تهیه قارچ سوخاری
- قارچ 500 گرم
- نان (خرد شده) یک فنجان
- آرد یک دوم فنجان
- تخم مرغ دو عدد
- شیر یک هشتم فنجان
- پونه کوهی یک دوم قاشق چای خوری
- پودر سیر یک دوم قاشق چای خوری
- فلفل هندی یک چهارم قاشق چای خوری
- فلفل سیاه یک دوم قاشق چای خوری
- نمک به مقدار لازم
- ریحان (خشک شده) یک چهارم قاشق چای خوری
- آویشن یک چهارم قاشق چای خوری
- روغن سرخ کردنی به مقدار لازم
طرز تهیه قارچ سوخاری
1- تمیز کردن قارچ ها برای تهیه قارچ سوخاری
در اولین مرحله از طرز تهیه این دستور، باید به خوبی قارچ ها را بشویید. برای شستن بهتر قارچ ها بهتر است لایه رویی قارچ را بگیرید و سپس مقداری نمک روی آن ها بپاشید و کنار بگذارید.
نکات مهم برای شستشو و انتخاب قارچ مناسب سوخاری کردن
- قارچ ها را با آب سرد بشویید، سپس کامل خشک شان کنید تا راحت تر بتوانید پوست شان را بگیرید.
- در تهیه قارچ سوخاری بهتر است از قارچ های کوچک بهره ببرید، در صورت استفاده از قارچ های بزرگ، آن ها را نصف کنید.
2- آماده سازی مواد لازم برای تهیه قارچ سوخاری
حال نوبت ترکیب دیگر مواد برای پختن قارچ ها است. برای این کار سه ظرف برای ترکیب مواد در کنار دست خود داشته باشید.
- در ظرفی مناسب پونه، پودر سیر، فلفل سیاه، کاری، ریحان و آویشن را بریزید و حسابی با یکدیگر مخلوط شان کنید.
- تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید و با شیر هم بزنید.
- آرد سوخاری را نباید فراموش کنید؛ در ظرفی دیگر آرد سوخاری، نمک، فلفل و پودر سیر را اضافه کنید. این ظرف را هم کنار بگذارید.
نکته مهم:
اگر غذاهای خود را بسیار تند می خورید، می توانید در ظرف آرد سوخاری، چند تکه فلفل قرمز هم بیاندازید.
3- مخلوط کردن قارچ ها در مایه و پودر سوخاری
برای مخلوط کردن قارچ ها با مواد سوخاری از دو روش می توانید بهره ببرید:
- از ابتدا می توانید موادها را در ظرف های درب دار آماده کنید، و تمام قارچ ها را داخل مخلوط آرد بریزید و به خوبی تکان دهید تا قارچ ها کامل آغشته به آرد شوند، در ادامه قارچ ها را داخل مخلوط تخم مرغ بریزید و با تکان دادن، آن ها را مخلوط کنید. در ادامه درست کردن قارچ ها، آن ها را روی آرد سوخاری بریزید تا کامل یک دست شوند. قارچ های آماده شده را در یک بشقاب تمیز قرار بدهید.
- در روش دوم می توانید ابتدا به صورت تکی قارچ ها را در آرد، سپس تخم مرغ و در خاتمه در آرد سوخاری بغلتانید. باید این کار را تا جایی ادامه دهید که تمام قارچ ها آماده شوند.
4- سرخ کردن قارچ ها
برای سرخ کردن قارچ های سوخاری در تابه ای مناسب به مقدار ای روغن بریزید که قارچ ها در آن غوطه ور شوند. قارچ ها را داخل روغن داغ بیاندازید و سرخ کنید. دقت داشته باشید که هر دو طرف آن به خوبی سرخ شوند.
نکات مهم برای سرخ کردن قارچ ها
- قارچ های سرخ شده باید به رنگ قهوه ای طلایی در بیایند.
- برای سرخ کردن دو طرف قارچ ها تنها شش تا ده دقیقه زمان احتیاج است.
- می توانید از روغن زیتون خالص برای سرخ کردن قارچ ها بهره ببرید.
- قارچ ها را در تابه ای بزرگ سرخ کنید؛ کمبود فضا باعث می گردد که قارچ ها به خوبی سرخ و پخته نشوند.
- حواستان به دمای روغن باشد؛ با اضافه شدن قارچ ها، دمای روغن به شدت کاهش پیدا می نماید، پس دوباره روغن را داغ کنید.
5- خارج کردن قارچ ها از روغن و نحوه سرو قارچ سوخاری
آخرین مرحله از طرز تهیه قارچ سوخاری، سرو کردن قارچ ها است، بنابراین قارچ ها را از روغن بیرون بیاورید و روی ظرفی که با دستمال کاغذی یا حوله پوشانده شده است، قرار دهید تا روغن های آن گرفته گردد.
قارچ های سوخاری تان آماده است، نوش جان!
نکاتی برای سرو و تزئین قارچ سوخاری
- سس رنچ یکی از سس های مناسب سرو قارچ سوخاری است.
- می توانید از سس خانگی گوجه فرنگی برای سرو قارچ سوخاری بهره ببرید.
- در صورت داشتن کره سیر، می توانید روی قارچ های سوخاری شده بریزید و با جعفری خورد شده تزئین کنید.
- اگر می خواهید همراه با خوردن قارچ های خود، به دریاهای مدیترانه هم سفر کنید، پس آن را با سس تزازیکی بخورید.
مهم ترین نکته در تهیه قارچ سوخاری چیست؟
مهمترین نکته انتخاب قارچ است. قارچ های سفید دکمه ای برای این غذا مناسب هستند و طعم بی نظیری به آن می دهند، اما از قارچ های کریمینی (همان قارچ ها که لکه های قهوه ای کم رنگ دارند) هم می توانید بهره ببرید.
آیا این غذا را می توان در فریزر نگه داری کرد؟
بله. با قرار دادن قارچ ها در کیسه پلاستیکی می توان آن ها را چهار روز در یخچال و تا یک ماه در فریزر نگه داری کرد. به یاد داشته باشید که درب کیسه، محکم بسته گردد.
برای گرم کردن مجدد قارچ سوخاری، چه دمایی ضروری است؟
برای گرم کردن قارچ های سوخاری یخچالی احتیاج است آن ها را در دمای 400 درجه فارنهایت به مدت 10 تا 12 دقیقه گرم کنید، اما برای قارچ های یخ زده، دمای 350 درجه فارنهایت و 15 تا 20 دقیقه زمان کافی است.
منبع: کتاب کاله