طرز تهیه ﺧﻮﺭﺍﮎ ﺑﺎﺩﻣﺠﺎﻥ ﻓﻨﺮﯼ؛ یک غذای مجلسی و خوشمزه با گوشت چرخ نموده
به گزارش وبلاگ تپلینک، اگر از هواداران پرو پا قرص بادمجان هستید و یا اینکه می خواهید برای اولین بار یک غذا های خوشمزه و متنوع با بادمجان درست کنید به شما پیشنهاد می کنیم خوراک بادمجان فنری را امتحان کنید.
وبلاگ تپلینک | بادمجان یکی از برترین نوع سبزیجات است، این گیاه خوراکی کاربری چند منظوره دارد و می توان غذا های مختلف و خوشمزه ای با آن تهیه کرد. غذا هایی که با بادمجان تهیه می شوند، تقریبا تمام دسته بندی های غذایی مثل غذا های فوری، غذا های سنتی و غذا های فست فودی را پوشش می دهند.
به گزارش فراید، این غذا ها می توانند با بادمجان کبابی یا سرخ شده تهیه گردد (غذایی مثل پارمیزان بادمجان یا رولاتینی بادمجان) و برترین حالت های آن به شکل کبابی، خورشتی یا سرخ نموده است.
اگر از هواداران پرو پا قرص بادمجان هستید و یا اینکه می خواهید برای اولین بار یک غذا های خوشمزه و متنوع با بادمجان درست کنید به شما پیشنهاد می کنیم خوراک بادمجان فنری را امتحان کنید. در ادامه مطلب با آموزش خوراک بادمجان فنری همراه ما باشید
ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ
ﺑﺎﺩﻣﺠﺎﻥ: 3 ﻋﺪﺩ ﺗﭙﻞ ﻭ ﮐﺸﯿﺪﻩ
ﮔﻮﺷﺖ ﭼﺮﺥ ﮐﺮﺩﻩ: 300 ﮔﺮﻡ
ﻓﻠﻔﻞ ﻗﺮﻣﺰ: 1 ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯾﺨﻮﺭﯼ
ﭘﯿﺎﺯ: 2 ﻋﺪﺩ
ﻧﻤﮏ ﻭ ﻓﻠﻔﻞ ﺳﯿﺎﻩ: ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻﺯﻡ
ﮔﻮﺟﻪ ﻓﺮﻧﮕﯽ: 500 ﮔﺮﻡ
ﺳﯿﺮ: 2 ﺣﺒﻪ
ﺭﻭﻏﻦ: 2 ﻗﺎﺷﻖ ﺳﻮﭘﺨﻮﺭﯼ
ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ
ﺑﺎﺩﻣﺠﺎﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺑﺎ ﭘﻮﺳﺖ ﻣﯿﺸﻮﺋﯿﻢ ﻭ ﺧﺸﮏ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﺗﻤﺎﻡ ﻃﻮﻝ ﺑﺎﺩﻣﺠﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﺎ ﭼﺎﻗﻮ ﺑﺮﺵ ﻣﯿﺪﻫﯿﻢ ﺑﻪ ﻃﻮﺭﯼ ﮐﻪ ﺑﺮﺷﻬﺎ ﻋﻤﯿﻖ ﺑﺎﺷﺪ ﻭﻟﯽ ﺑﺎﺩﻣﺠﺎﻧﻬﺎ ﻣﺘﻼﺷﯽ ﻧﺸﻮﺩ ﺑﻌﺪ ﺑﺎﺩﻣﺠﺎﻧﻬﺎﯼ ﺍﻣﺎﺩﻩ ﺭﺍ ﻧﯿﻢ ﺳﺎﻋﺖ ﺩﺭ ﺁﺏ ﻧﻤﮏ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯿﺪﻫﯿﻢ ﭘﺲ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻣﺪﺕ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﻣﯿﺸﻮﺋﯿﻢ ﻭﺩﺭ ﺁﺑﮑﺶ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯿﺪﻫﯿﻢ.
ﯾﮏ ﻋﺪﺩ ﭘﯿﺎﺯ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﮔﻮﺷﺖ ﭼﺮﺥ ﮐﺮﺩﻩ ﺭﻧﺪﻩ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﻭ ﻓﻠﻔﻞ ﻗﺮﻣﺰ ﮐﻤﯽ ﻓﻠﻔﻞ ﺳﯿﺎﻩ ﻭ ﻧﻤﮏ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻣﻮﺍﺩ ﻣﯿﺎﻓﺰﺍﺋﯿﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺩﺳﺖ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﺩﺭﻭﻥ ﺑﺮﺷﻬﺎﯼ ﺑﺎﺩﻣﺠﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﺎ ﮔﻮﺷﺖ ﭘﺮ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﻭ ﺍﺿﺎﻓﯽ ﮔﻮﺷﺖ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺳﻄﺢ ﺑﺎﺩﻣﺠﺎﻥ ﭘﺎﮎ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﻭﻗﺘﯽ ﺗﻤﺎﻡ ﺑﺮﺷﻬﺎ ﺭﺍ ﺑﺎ ﮔﻮﺷﺖ ﭘﺮ ﮐﺮﺩﯾﻢ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﮐﻤﯽ ﺳﺮﺥ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﻭ ﯾﮏ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﮐﻮﭼﮏ ﺁﺏ ﻭ ﮐﻤﯽ ﻧﻤﮏ ﺭﻭﯼ ﺁﻧﻬﺎ ﻣﯿﺮﯾﺰﯾﻢ ﻭ ﺩﺭ ﻇﺮﻑ ﺭﺍ ﻣﯿﺒﻨﺪﯾﻢ ﺗﺎ ﺑﺎﺩﻣﺠﺎﻧﻬﺎ ﺑﭙﺰﺩ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﺑﺎﯾﺪ ﻣﻼﯾﻢ ﺑﺎﺷﺪ ﺗﺎ ﺑﺎﺩﻣﺠﺎﻧﻬﺎ ﺑﺎ ﺑﺨﺎﺭ ﺑﭙﺰﻧﺪ.
ﯾﮏ ﭘﯿﺎﺯ ﺩﯾﮕﺮ ﺭﺍ ﻧﮕﯿﻨﯽ ﺧﺮﺩ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﻭﺑﺎ ﺭﻭﻏﻦ ﺗﻔﺖ ﻣﯿﺪﻫﯿﻢ ﺳﯿﺮ ﺧﺮﺩ ﺷﺪﻩ ﺭﺍ ﻣﯿﺎﻓﺰﺍﺋﯿﻢ ﻭ ﯾﮏ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺩﯾﮕﺮ ﺗﻔﺖ ﻣﯿﺪﻫﯿﻢ ﺳﭙﺲ ﮔﻮﺟﻪ ﻓﺮﻧﮕﯽ ﭘﻮﺳﺖ ﮐﻨﺪﻩ ﻭ ﺧﺮﺩ ﺷﺪﻩ ﺭﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﻭ ﻣﯿﮕﺬﺍﺭﯾﻢ ﺗﻔﺖ ﺑﺨﻮﺭﺩ ﻭ ﯾﮏ ﺭﺑﻊ ﺑﺎ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﻣﻼﯾﻢ ﺑﺠﻮﺷﺪ ﺗﺎ ﺟﺎ ﺑﯿﻔﺘﺪ ﺑﺮﺍﯼ ﺳﺮﻭ. ﺳﺲ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻇﺮﻑ ﻣﻮﺭﺩ ﻧﻈﺮ ﻣﯿﺮﯾﺰﯾﻢ ﻭ ﺑﺎﺩﻣﺠﺎﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﺁﻥ ﻣﯿﭽﯿﻨﯿﻢ ﻭ ﺑﺎ ﻓﻠﻔﻞ ﺳﺒﺰ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺗﺰﺋﯿﻦ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ
ﻧﮑﺘﻪ: ﻃﻌﻢ ﺍﯾﻦ ﻏﺬﺍ ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻤﯽ ﺗﻨﺪ ﺑﺎﺷﺪ.
نکات تغذیه ای
بادمجان حاوی مقادیر غنی از فیبر می باشد و به همین علت می تواندبه بهبود عملکرد دستگاه گوارش یاری شایانی می نماید. علاوه بر این فیبر موجود در بادمجان برای بهبود معده درد و هضم آسان تر غذا نیز کاربردی می باشد.
بادمجان حاوی مقادیر قابل توجهی آب است که با آبرسانی به پوست بدن و صورت به عنوان مرطوب نماینده طبیعی پوست عمل نموده و خشکی پوست را درمان کند.
گلیکوزید های rhamnosyl سولاسودین، یک عصاره پیدا شده در پوست بادمجان، می تواند به جلوگیری از رشد سلول های سرطانی ما یاری کند. این ماده بخصوص در جلوگیری از سرطان پوست به نام ملانوما تأثیرگذار است.
مقادیر بالای مواد معدنی و ویتامین های موجود در بادمجان به درمان خارش، پوسته پوسته شدن و شوره سر یاری می نماید.
با مصرف بادمجان می تواند کم خونی و علائم آن را تا حدودی از بین ببرید. بادمجان حاوی آهن و مس می باشد و به همین علت می تواند به افزایش فراوری گلبول های قرمز یاری کند که در نتیجه به درمان کم خونی منجر می گردد.
سلامت استخوان انسان به مس و ویتامین K بستگی دارد. در عین حال، بادمجان منبع عالی از هر دو این ها است. افراد اغلب پوکی استخوان را در مراحل بعدی زندگی به علت کمبود مس ایجاد می نمایند.
منبع: فرادید