نشانه هایی که به شما می گوید خوردن این غذاها خطرناک است
به گزارش وبلاگ تپلینک، مواد غذایی فارغ از آنکه فرآوری شده باشند یا خام، دارای طول عمر مشخصی هستند و ممکن است به دلیل آلوده شدن به عوامل بیماری زا باعث ایجاد مسمومیت در انسان شوند.

به گزارش وبلاگ تپلینک، مسمومیت غذایی امروزه یکی از رایج ترین بیماری هایی است که انسان ها با آن روبرو هستند.
در این مطلب به ساده ترین راه چاره ها برای تشخیص غذای فاسد شده می پردازیم:
1- ویژگی ظاهری
اگر می بینید که گوشت و کباب باقیمانده از شب گذشته دارای سطح نرم یا عجیب (برای مثال براق است)، احتمالا زمان آن رسیده که آن را دور بریزید؛ همچنین درباره سبزیجات خرد شده اگر شاهد نمناک بودن سطح آن هستید، نباید آن را مصرف کنید.
2- کپک
مشاهده کپک روی مواد غذایی ساده ترین راه چارهی است که گویای فاسد شدن آن است. با این حال، زمانی که در حال بررسی کپک مواد غذایی هستید، تنها به روی آن اکتفا نکنید و بخش های زیرین و پنهان آن را هم مورد بررسی قرار دهید.
3- تغییر رنگ
بسیاری از مواد غذایی مانند آووکادو زمانی که فاسد می شوند در مقابل هوا تغییر رنگ می دهند؛ همچنین اگر شاهد کم رنگ شدن مواد غذایی هستید، باید آن ها را دور بریزید.
4- بوی نامطبوع و تعفن
اگر تمام موارد ظاهری را بررسی کردید، ولی هنوز نسبت به فاسد شدن مواد غذایی مردد هستید، به بو کردن آن اقدام کنید. مواد غذایی فاسد به طور عمومی بوی نامطبوع و متعفن دارند.
5- تغییر بافت مواد غذایی
ظاهر مواد غذایی در صورت خراب شدن دچار تغییر بافت می شود. اگر مواد غذایی به طور خود به خود دچار حفره و فرورفتگی شده یا پاستای به جای مانده از دیشب دچار درهم تنیدگی است، باید آن ها را دور بریزید.
6- مواد غذایی منجمد
اگر به جای مانده مواد غذایی را در فریزر نگه داری می کنید و شاهد وجود یخ روی آن هستید، بدان معنا نخواهد بود که این مواد غذایی فاسد شده است. با این حال، در این حالت مزه و طعم غذا تغییر می کند.
متخصصان می گویند در روبروه با مواد غذایی مشکوک به فساد، همواره فرض را بر فاسد بودن گذاشته و مواد غذایی را دور بریزید، زیرا هزینه مسمومیت غذایی و بیماری بسیار بیشتر است.
منبع: باشگاه وبلاگ تپلینک
منبع: جام جم آنلاین