طرز تهیه املت یونانی؛ یک صبحانه سالم و خوشمزه
به گزارش وبلاگ تپلینک، حتما نام سالاد یونانی تا به حال به گوشتان خورده است اما آیا املت یونانی را می شناسید؟ سالاد یونانی که مشخصه اصلی آن وجود سبزیجات درشت خرد شده داخل آن است، هواداران بسیاری در سراسر جهان دارد و به عنوان یک وعده غذایی کامل شناخته می گردد. ویژگی دیگر این سالاد پنیر مخصوصی است که به صورت خرد شده روی آن ریخته می گردد که هم حکم تزئین را دارد و هم مزه سالاد را متفاوت می نماید. امروز ما با طرز تهیه املت یونانی همراهتان هستیم که در واقع همان سالاد یونانی است و تنها تفاوتش اضافه شدن چند عدد تخم مرغ و پنیر پنج ستاره آمل است که آن را به یک املت پنج ستاره درجه یک و همه پسند تبدیل می نماید.
خانواده پنیرهای پنج ستاره آمل از طعم های مختلفی تشکیل شده که پنیر کلاسیک یکی از انواع آن است. پنیر پنج ستاره آمل با طعم کلاسیک مزه املت یونانی تان را متفاوت تر خواهد نمود و بافت خامه ای و نرم آن ظاهر غذایتان را زیباتر می نماید. امروز به جای پنیر فتا قصد داریم تا با این پنیر املتی بی نظیر تهیه کنیم که طعم خاص آن برای همواره در خاطرتان ماندگار خواهد شد.
این املت به سرعت و طی چند مرحله کوتاه و آسان تهیه می گردد پس برای صبحانه روزهای تعطیل انتخاب مناسبی خواهد بود. یک نکته بسیار مهم که پیشنهاد می کنیم حتما آن را رعایت کنید، استفاده از سبزیجات تازه است. بعلاوه نباید فراموش کنید که نکات و فوت و فن های این دستور را رعایت کنید تا یک املت پف نموده و خوشمزه را نوش جان کنید.
مواد لازم برای تهیه املت یونانی؛ یک صبحانه سالم و خوشمزه
- تخم مرغ 10 عدد
- برگ جعفری تازه و خرد شده (اختیاری) 30 گرم
- روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
- پیاز قرمز یک عدد
- گوجه گیلاسی شش عدد
- زیتون سیاه درشت بدون هسته 70 گرم
- پنیر پنج ستاره آمل کلاسیک خرید آنلاین 100 گرم
طرز تهیه املت یونانی؛ یک صبحانه سالم و خوشمزه
مرحله اول
املت یونانی اقتباسی خوشمزه از سالاد معروف و محبوب یونانی است که با سبزیجات تازه و پنیر فتا تهیه شده و گاهی به صورت ساده و گاهی با سس مخصوص سرو می گردد. بر ای تهیه این املت خوشمزه ابتدا باید گریل را روشن کنید تا خوب گرم گردد. یک کاسه بزرگ بردارید و تخم مرغ ها را داخل آن بشکنید. یک مشت بزرگ برگ جعفری را خرد کنید و به تخم مرغ ها اضافه کنید. به اندازه لازم نمک و فلفل اضافه کنید و خوب هم بزنید. پوست یک عدد پیاز قرمز را بکنید و آن را به تکه های کوچک تر خرد کنید. گوجه فرنگی ها را نیز خوب بشویید و به صورت درشت خرد کنید. یک مشت زیتون سیاه درشت بدون هسته را به تکه های کوچک تر خرد کنید تا خوردن آن ها راحت تر باشد.
مرحله دوم
یک ماهیتابه نچسب بزرگ بردارید و دوقاشق روغن زیتون داخل آن بریزید. ماهیتابه را روی حرارت زیاد قرار دهید. پیاز قرمز خرد شده را داخل ماهیتابه بریزید و تفت دهید. پس از حدود چهار دقیقه و هنگامی که پیازها آغاز به قهوه ای شدن کردند گوجه فرنگی خرد شده و زیتون خرد شده را اضافه کنید و حدود دو دقیقه دیگر بپزید.
مرحله سوم
پس از این که گوجه فرنگی ها نرم شدند، حرارت را کم کنید و مخلوط تخم مرغ و جعفری را اضافه کنید. املت را کمی هم بزنید تا تخم مرغ ها در حالت نیمه پخته باشند. سپس پنیر پنج ستاره آمل را با چاقو مکعبی خرد کنید و روی املت بریزید. اکنون ماهیتابه را حدود پنج تا شش دقیقه داخل گریل قرار دهید تا املت خوب پف نموده و طلایی گردد. املت یونانی شما آماده است. نوش جان!
فوت و فن های طرز تهیه املت یونانی
- در صورتی که گریل در دسترستان نیست می توانید دو دقیقه پس از اضافه کردن تخم مرغ ها درب ماهیتابه را برای چند دقیقه بگذارید تا املتتان خوب پف کند.
- در صورت تمایل می توانید پنیر پارمسان پودری را جایگزین پنیر پنج ستاره آمل کنید.
- نباید فراموش کنید که هرچقدر که گوجه فرنگی ها قرمز تر و رسیده تر باشند، املت خوشرنگ تری خواهید داشت. اگر رنگ املت مطلوب نبود می توانید کمی رب گوجه فرنگی اضافه کنید.