طرز تهیه سالاد آلو و گردو به 3 روش رستورانی با سس مخصوص

به گزارش وبلاگ تپلینک، سالاد آلو و گردو یکی از خاص ترین است که بسیار سریع و ساده آماده می گردد. از آنجایی که در طرز تهیه سالاد آلو و گردو از انواع و آلو قرمز استفاده می گردد، از همین رو برای و بیماری های گوارشی بسیار مفید است. در این مقاله از در می توانید با چند روش نحوه درست کردن سالاد گردو و آلو آشنا شوید. در انتهای مقاله به سوالات متداول در خصوص دستور پخت سالاد آلو و گردو پاسخ خواهیم داد.

طرز تهیه سالاد آلو و گردو به 3 روش رستورانی با سس مخصوص

طرز تهیه سالاد آلو بخارا و گردو

مدت زمان آماده سازی: 15 دقیقه

مواد لازم برای تهیه سالاد آلو بخارا و گردو

  • آلو بخارا: 2 لیوان فرانسوی دسته دار
  • گردو خرد شده: 5 قاشق غذاخوری
  • نعناع: 7 شاخه
  • روغن کنجد: 2 قاشق غذاخوری
  • نمک و گلپر: به میزان لازم

مراحل طرز تهیه سالاد آلو بخارا و گردو

برای تهیه سالاد آلو و گردو می توانید از آلو بخارا بهره ببرید. این نوع سالاد آلو و گردو بسیار سریع آماده می گردد و طعم آن بسیار خوشمزه است. در ادامه می توانید با طرز تهیه سالاد آلو بخارا و گردو آشنا شوید.

مرحله اول؛ خیساندن آلوها

در اولین مرحله از طرز تهیه سالاد آلو و گردو باید آلوها را بشویید. سپس آن ها را چند ساعتی در آب قرار دهید تا نرم و برای تهیه سالاد آماده گردد.

مرحله دوم؛ آماده کردن برگ نعنا

بعد از این که آلوها را در آب قرار دادید، باید برگ های نعنا را بشویید و سپس برای چند دقیقه روی پارچه قرار دهید تا خشک شوند. حال برگ های نعنا را با یک چاقوی تیز خرد کنید و برای تهیه سالاد کنار بگذارید.

مرحله سوم؛ ترکیب کردن مواد سالاد

در این مرحله از دستور پخت سالاد آلو و گردو باید آلوهای خیسانده شده را همراه با آب آن که حالا غلیظ و لعاب دار است، با گردوی خرد شده، نمک، گلپر، روغن و نعنا خرد شده ترکیب کنید. مواد سالاد را کاملاً با هم ترکیب کنید و در صورت تمایل میزانی آب لیمو ترش تازه به آن اضافه کنید و سالاد را میل کنید.

طرز تهیه سالاد آلو و گردو با پنیر کبابی

مدت زمان آماده سازی: 15 دقیقه

مواد لازم برای تهیه سالاد آلو و گردو پنیر کبابی

  • خلال بادام یا بادام خرد شده: 1/2 لیوان فرانسوی دسته دار
  • گردوی خرد شده:1/2 لیوان فرانسوی دسته دار
  • تخمه کدو 1/2 لیوان فرانسوی دسته دار
  • شربت افرا: 3 قاشق غذاخوری
  • نمک: 1/4 قاشق چای خوری
  • روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری
  • پنیر کبابی: به میزان لازم
  • کاهو خرد شده:6 لیوان فرانسوی دسته دار
  • برگ ریحان تازه خرد شده: 2 قاشق غذاخوری
  • آلو قرمز تازه: 2 عدد
  • خیار: 1 عدد
  • روغن زیتون: 1/4 لیوان فرانسوی دسته دار
  • سرکه بالزامیک: 2 قاشق غذاخوری
  • سس خردل: 1 قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه: 1/4 قاشق چای خوری

مراحل طرز تهیه سالاد آلو و گردو پنیر کبابی

ترکیب کردن انواع سبزیجات و طعم دهنده ها در سالاد آلو و گردو طعم بی نظیری به آن می بخشد. اگر عاشق امتحان کردن سالادهای تازه هستید و دوست دارید یک سالاد خوش طعم تابستانی آماده کنید، پیشنهاد می گردد این سالاد خوشمزه را درست کنید. در ادامه می توانید با مراحل درست کردن سالاد آلو و گردو مخلوط آشنا شوید.

مرحله اول؛ تفت دادن مغزها

در اولین مرحله از طرز تهیه سالاد آلو و گردو باید یک تابه را با حرارت میانه روی شعله گاز قرار دهید. سپس بادام، گردو و تخمه کدو را در ماهیتابه داغ بریزید. مواد را مدام هم بزنید تا عطر آن بلند گردد.

مرحله دوم؛ مزه دار کردن مغزها

بعد از این که آجیل ها را تفت دادید، شربت افرا و نمک را اضافه کنید و سریع آن ها را هم بزنید. سپس شعله گاز را خاموش کنید و آجیل های طعم دار شده را روی کاغذ روغنی بریزید و اجازه دهید خنک شوند.

مرحله سوم؛ تفت دادن پنیر

یک ماهیتابه را روی گاز قرار دهید و 1 قاشق روغن زیتون در آن بریزید. سپس پنیر کبابی را به صورت مربعی خرد کنید و به ماهیتابه اضافه کنید. هر طرف پنیر را برای 30 تا 60 دقیقه تفت دهید تا رنگ پنیر طلایی گردد. سپس شعله گاز را خاموش کنید و پنیرها را در یک بشقاب تمیز بریزید.

مرحله چهارم؛ خرد کردن مواد سالاد

در این مرحله از طرز تهیه سالاد آلو و گردو باید کاهو و خیار را خرد کنید. سپس آن را با مغزهای مزه دار شده، پنیر کبابی، برگ ریحان خرد شده، آلو قرمز خرد شده و سایر طعم دهنده ها ترکیب کنید و خوب هم بزنید. بعد از هم زدن مواد سالاد می توانید آن را در ظرف مورد نظر بریزید و میل کنید.

طرز تهیه سالاد آلو و گردو با اسفناج و لبو

مدت زمان آماده سازی: 10 دقیقه

مواد لازم برای تهیه سالاد آلو و گردو

  • لبو: 3 عدد میانه
  • اسفناج ریز: 4 عدد
  • گردو خرد شده: 1/4 لیوان فرانسوی دسته دار
  • سرکه بالزامیک: 1 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری
  • نمک: 1/4 قاشق چای خوری
  • پودر فلفل سیاه: 1/4 قاشق چای خوری
  • آلو قرمز: 4 عدد
  • برگ نعنا تازه: 4 قاشق غذاخوری
  • پنیر فتا: 1/3 لیوان فرانسوی دسته دار

مراحل طرز تهیه سالاد آلو و گردو با اسفناج و لبو

یکی دیگر از روش های درست کردن سالاد آلو و گردو ترکیب کردن آن با اسفناج ریز و لبو است. این سالاد ظاهری مجذوب کننده و طعمی بسیار خوشمزه دارد. در ادامه می توانید با مراحل طرز تهیه سالاد گردو و آلو آشنا شوید.

مرحله اول؛ پختن و خرد کردن لبو

در اولین مرحله از درست کردن سالاد آلو و گردو با اسفناج و لبو باید لبوها را بشویید و همراه با آب در قابلمه بریزید. اجازه دهید لبو برای 45 دقیقه بپزد. بعد از پخت لبو آن را از آب خارج کنید و صبر کنید تا خنک شوند. سپس می توانید پوست لبو را جدا کنید و آن را برای سالاد خرد کنید.

مرحله دوم؛ آماده کردن سالاد

نحوه درست کردن سالاد گردو و آلو با لبو و اسفناج بسیار راحت است. برای این کار باید برگ های ریز اسفناج را با آب فراوان بشویید. سپس در یک ظرف برگ های اسفناج را با لبوی پخته و خرد شده، برگ نعنا و آلو ترکیب کنید.

مرحله سوم؛ درست کردن سس سالاد

برای تهیه باید سرکه، روغن، نمک و فلفل را با هم ترکیب کنید. مواد را با همزن دستی بزنید و بعد روی سالاد بریزید. میزانی پنیر فتای خرد شده روی سالاد بریزید و آن را میل کنید.

نکات و فوت و فن های طرز تهیه سالاد آلو و گردو

*می توانید سالاد آلو و گردو را برای 3 روز در یخچال نگهداری کنید.

*در طرز تهیه سالاد آلو بخارا و گردو نیازی به خرد کردن آلوها و یا جدا کردن هسته آن ها نیست.

*برای تهیه سالاد آلو و گردو نباید گردوها را بیش از حد خرد کنید.

*در دستور پخت سالاد آلو و گردو می توانید از هر نوع روغن گیاهی که دوست دارید، بهره ببرید.

*در صورت تمایل می توانید به سالاد آلو بخارا و گردو میزانی پنیر خرد شده نیز بهره ببرید.

*سالاد آلو و گردو یکی از سالم ترین انواع سالاد است که می توانید آن را به عنوان یک میان وعده سالم و کم کالری نیز میل کنید.

*در صورت تمایل می توانید برای درست کردن سالاد آلو و گردو از آلوهای گریل شده نیز بهره ببرید.

سوالات متداول

مدت ماندگاری سالاد آلو و گردو چقدر است؟

این سالاد بهتر است به صورت تازه مصرف گردد، اما بعد از آماده کردن سالاد آلو و گردو می توانید تا 3 روز آن را در یخچال قرار دهید.

در طرز تهیه سالاد آلو بخارا و گردو از چه مواد اولیه ای استفاده می گردد؟

برای تهیه سالاد آلو بخارا و گردو باید از ترکیب آلو بخارا، گردو خرد شده، نعناع، روغن کنجد، نمک و فلفل بهره ببرید.

در طرز تهیه سالاد آلو و گردو از چه نوع آلوهایی استفاده می گردد؟

برای تهیه سالاد آلو و گردو می توانید از هر نوع آلویی که دوست دارید بهره ببرید، اما برترین آلو برای این کار آلو قرمز و آلو بخارا هستند.

منابع: floatingkitchen، nibblesandfeasts

منبع: افق کوروش

به "طرز تهیه سالاد آلو و گردو به 3 روش رستورانی با سس مخصوص" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سالاد آلو و گردو به 3 روش رستورانی با سس مخصوص"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید