طرز تهیه سالاد تن ماهی و پنیر کبابی ؛ یک وعده مقوی و سالم برای ورزشکاران
به گزارش وبلاگ تپلینک، سالاد تن ماهی و پنیر کبابی را به راحتی و در زمان کم می توانید تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید. ماهی یکی از ارزشمندترین غذاها به شمار می رود. به علت خواص زیاد ماهی از جمله اسید چرب ضروری به نام امگا 3، توصیه می گردد آن را حداقل دو بار در هفته در برنامه غذاییتان قرار دهید. اما تن ماهی به علت فرایندی که برای ساخته شدنش طی می نماید از خواصش کاسته می گردد. پنیر کبابی در دسته پنیرهای نیمه سخت طبیعی است که اولین بار در قبرس و با نام هالومی فراوری شد.
یکی از مهم ترین ویژگی های این پنیر، قابلیت کبابی شدن آن است. در واقع مهمترین کاربرد این پنیر به صورت سوخاری شده به عنوان پیش غذا و باربیکیو پنیر است که در کنار غذای اصلی طعم دلپذیری دارد. سالاد تن ماهی و پنیر کبابی بسیار مقوی و سالم است و یک وعده کامل و مناسب برای ورزشکارانی است که سعی در رعایت رژیم غذایی خود دارند. در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه این سالاد را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه سالاد تن ماهی و پنیر کبابی
- گوجه فرنگی (خرد شده) چهار عدد
- خیار (خرد شده) سه عدد
- فلفل دلمه ای (نواری خرد شده) یک عدد
- زیتون سیاه 100 گرم
- روغن زیتون یک چهارم پیمانه
- آب لیمو ترش تازه یک قاشق غذاخوری
- پنیر کبابی کاله خرید آنلاین 240 گرم
- کاهو نصف عدد
- تن ماهی 200 گرم
- نمک و فلفل سیاه به اندازه لازم
طرز تهیه سالاد تن ماهی و پنیر کبابی
مرحله اول
این سالاد با ماهی تن و پنیر هالومی یک سالاد خوشمزه و مجذوب کننده است که مانند سالادهایی همانند سالاد سزار یا سالاد استیک یک وعده غذایی کامل و مقوی است. همانطور که در بالا اشاره شد کنسرو تن ماهی مورد استفاده در این سالاد سرشار از امگا 3 بوده که در سلامتی نقش به سزایی دارد؛ بعلاوه با اضافه کردن پنیر کبابی به این سالاد پروتئین مورد احتیاج بدنتان را نیز تامین خواهید کرد. برای آغاز ابتدا گوجه فرنگی، خیار، فلفل دلمه ای و زیتون شسته و خرد شده را در ظرفی بریزید.
مرحله دوم
یک قاشق غذا خوری روغن زیتون و یک قاشق غذا خوری آب لیمو ترش تازه را به آن اضافه کنید. نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید. حالا نوبت به طعم دار کردن پنیر کبابی است. پنیر کبابی را با ضخامت یک سانتی متر برش بزنید. دقت کنید که برش ها بیش از حد نازک نباشند و یک تابه تفلون را روی حرارت قرار دهید تا کاملا داغ گردد. پنیرها را درون تابه ای قرار دهید و اجازه دهید تا دو طرف آن کاملا طلایی گردد.
مرحله سوم
کاهو را در کف ظرف مورد نظر بچینید. مخلوط گوجه را روی آن بریزید. سپس تن ماهی روغن گرفته را روی سالاد بریزید و در نهایت پنیر کبابی سرخ شده را روی آن ها قرار دهید. به جای مانده روغن زیتون را به همراه کمی نمک و فلفل سیاه روی سالاد بریزید و تا زمانی که پنیر گرم است آن را سرو کنید. نوش جان!
منبع: کتاب کاله