طرز تهیه سبزی پلوی دامغانی، لذیذ و مجلسی

به گزارش وبلاگ تپلینک، سبزی پلو دامغانی یکی از انواع غذا های سنتی و خوشمزه شهر دامغان است.

طرز تهیه سبزی پلوی دامغانی، لذیذ و مجلسی

سبزی پلو دامغانی یکی از انواع غذا های سنتی و خوشمزه شهر دامغان است که با ترکیبات متنوعی درست می گردد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سبزی پلو دامغانی با ما همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر

برنج 4 پیمانه

گوشت چرخ نموده 300 گرم

بادمجان 2 عدد

پیاز 1 عدد

گوجه فرنگی 2 عدد

رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری

سبزی پلویی 300 گرم

زعفران دم نموده ½ فنجان

نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

زردچوبه و روغن به اندازه کافی

طرز تهیه سبزی پلو دامغانی

مرحله اول

برای تهیه سبزی پلوی دامغانی ابتدا برنج را درون یک کاسه حاوی آب می ریزیم، سپس 1 قاشق چایخوری نمک اضافه نموده و اجازه می دهیم برنج به مدت یک ساعت خیس بخورد. در همین حین بادمجان ها را پوست گرفته و به صورت حلقه ای خرد می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و کمی روغن اضافه می کنیم. پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، بادمجان ها را به تابه افزوده و هر دو سمت شان را به صورت یکدست سرخ می کنیم، سپس از تابه خارج نموده و کنار می گذاریم.

مرحله سوم

در این مرحله پیاز را پوست گرفته و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و اندازهی روغن اضافه می کنیم. پس از اینکه روغن داغ شد، پیاز را به تابه اضافه نموده و تفت می دهیم تا سبک گردد.

مرحله چهارم

حالا گوشت چرخ نموده را به همراه اندازهی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به تابه اضافه نموده و کمی تفت می دهیم تا گوشت تغییر رنگ دهد. در ادامه گوجه فرنگی ها را درون تابه رنده می کنیم و کمی تفت می دهیم تا با دیگر مواد ترکیب شوند.

مرحله پنجم

در این مرحله مواد را یک سمت تابه جمع نموده و رب گوجه فرنگی را سمت دیگر تابه اضافه می کنیم، سپس به خوبی تفت می دهیم تا به طور کامل سرخ گردد. در ادامه حرارت زیر تابه را کم می کنیم تا گوشت به طور کامل بپزد.

مرحله ششم

حلا یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب جوش بیاید. پس از اینکه آب جوش آمد، برنج را به همراه 1 قشق چایخوری نمک اضافه نموده و اجازه می دهیم برنج به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزد تا نرم گردد.

مرحله هفتم

در همین حین سبزی پلو را به صورت ریز خرد می کنیم و پس از گذشت 6 دقیقه به قابلمه برنج اضافه نموده و با برنج ترکیب می کنیم. در ادامه ترکیب برنج و سبزی پلویی را آبکش می کنیم، سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله هشتم

در این مرحله کمی روغن به قابلمه اضافه می کنیم، سپس اندازهی نان به عنوان ته دیگ در کف قابلمه قرار می دهیم. در ادامه اندازهی از ترکیب برنج و سبزی روی ته دیگ میریزیم، سپس اندازهی از ترکیب گوشت چرخ نموده روی برنج می ریزیم.

مرحله نهم

مواد را به همین ترتیب به صورت لایه ای درون قابلمه می ریزیم، سپس درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم سبزی پلو به مدت 45 دقیقه دم بکشد. در نهایت پلو را درون قابلمه ترکیب نموده و درون دیس می کشیم، سپس با بادمجان سرخ شده سرو می کنیم.

منبع:بهترین ها

منبع: فرادید

به "طرز تهیه سبزی پلوی دامغانی، لذیذ و مجلسی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سبزی پلوی دامغانی، لذیذ و مجلسی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید