هاشمی: دولت باید سالانه 4 هزار میلیارد تومان به حمل و نقل عمومی پرداخت کند که نکرده است
به گزارش وبلاگ تپلینک، رئیس شورای شهر تهران با اشاره به اینکه مصوبات بدون اجرا مردم را کلافه نموده است، گفت: اگر به موضوع حمل و نقل عمومی توجه نشود شاهد روزانه افزایش آلودگی هوا خواهیم بود.

به گزارش گروه اجتماعی وبلاگ تپلینک، محسن هاشمی رئیس شورای شهر تهران در مراسم تجلیل از سفیران هوای پاک درباره مسائل حمل و نقل عمومی گفت: طی سال های اخیر موضوع حمل و نقل عمومی کمتر پرداخته و بها داده شده است و بیشتر بر روی حمل و نقل خصوصی تمرکز یافته ایم.
وی با تأکید بر اینکه باید از ظرفیت سمن ها و مردم همچنین قوه قضائیه در خصوص عدم پرداخت بدهی های حمل و نقل عمومی از سوی دولت به صورت جدی عمل کنیم، گفت: بسیاری از مصوبات در این زمینه بدون اجرا مانده است و این قضیه مردم را کلافه نموده، شعار بی عملی و مصوبات بدون اجرا کافی نیست و به نظر می رسد هیچ اراده ای برای اجرای این موضوعات نیز وجود نداشته باشد.
رئیس شورای شهر تهران ادامه داد: در قانون هدفمندی یارانه ها 10 درصد به مسأله حمل و نقل عمومی اختصاص داده شده است، ولی سازمان برنامه و بودجه، مجلس و دولت هیچکدام این قضیه را اجرا نمی نمایند و ریالی هم در این راستا پرداخت نشده است.
هاشمی اظهار داشت: بر اساس یکی دیگر از قوانین نیز دولت باید سالانه 4 هزار میلیارد تومان از اعتبارات تخصیص یافته خود را به حمل و نقل عمومی پرداخت کند که در این زمینه پرداختی صورت نگرفته است.
وی گفت: همچنین دو مصوبه تأمین 19 هزار اتوبوس و 2 هزار واگن در دولت در نظر گرفته شده که این دو مورد هم هیچکدام اجرا نشده و این در حالی است که اگر راهکاری جهت برطرف مسائل حمل و نقل عمومی اتخاذ نگردد شاهد روزانه افزایش آلودگی هوا خواهیم بود.
هاشمی توضیح داد: اگر نگاه ها به موضوع حمل و نقل عمومی تغییر نکند قطعا هوای تهران بهتر نمی گردد همچنین باید به این مسأله توجه داشت که اگر مترو بسازیم و آن را تجهیز نکنیم به نوعی دور ریختن پول و سرمایه است.
وی توضیح داد: باید دیگر در تهران اتوبوس های دیزلی و گازی استفاده نکنیم و 9 هزار اتوبوس برقی را خریداری کنیم همچنین باید سماجت باشد تا دولت مسؤولیت هایش را اجرا کند.
منبع: خبرگزاری دانشجو