چند رسم باورنکردنی از کشور های مختلف جهان
به گزارش وبلاگ تپلینک، سنت ها و رسومات یک حس تعلق در ما ایجاد می نمایند و علت بسیار خوبی برای نزدیک تر شدن مان به خانواده و دوستان خود و جامعه ای که در آن زندگی می کنیم، هستند. شاید به همین دلیل باشد که مردم کماکان به اجرای آن ها ادامه می دهند و عجیب یا از مد افتاده بودن این آداب و رسوم از نظر مردم دیگر جهان برایشان مهم نیست. به علاوه، آگاهی از سنت ها ما را به گذشته نزدیک تر می نماید؛ و با نگاه به گذشته است که می توان به سمت آینده قدم برداشت و شخصیت و هویت خود را ساخت.
به گزارش فرادید، در ادامه با تعدادی از آداب و رسوم عجیب کشور های مختلف جهان آشنا خواهیم شد.
1- در یونان، پدر و مادر ها دندان افتاده کودک خود را روی پشت بام می اندازند
در آمریکا، بچه های کوچک دندان های افتاده خود را زیر بالش نگه می دارند تا پَری دندان آن ها را با خود ببرد، اما در یونان کار دیگری می نمایند. وقتی دندان کودکی می افتد، او به همراه پدر و مادر خود دندانش را روی پشت بام خانه شان می اندازند. کودک در حین پرتاب دندان، آرزویی هم برای آینده می نماید. به علاوه، یونانی ها معتقدند این دندان برای تمام خانواده خوش شانسی می آورد.
2- در اندونزی، عروس و داماد ها باید قوانین سختگیرانه ای را رعایت نمایند
در قبیله تایدونگ اندونزی، رفتن به دستشویی تا 3 روز بعد از ازدواج برای عروس و داماد ممنوع است. مردم این قبیله معتقدند نگه داشتن طولانی مدت دستشویی برای عروس و داماد خوش شانسی می آورد و آن ها تا سال ها در خوشی و شادی زندگی خواهند کرد. از سویی دیگر، معتقدند سرپیچی از این قانون عمر بخت شان را کوتاه خواهد نمود.
در این 3 روز، دیگران عروس و داماد را زیر نظر می گیرند تا تقلب ننمایند. به آن ها میزان اندکی آب و غذا داده می شود تا نیازی به دستشویی رفتن پیدا ننمایند. علاوه بر این، مراقب هستند تا عروس و داماد پنهانی دستشویی ننمایند.
3- در دانمارک، مجرد ها را غرق دارچین می نمایند
در دانمارک، رسیدن به 25 سالگی در حالی که هنوز مجرد باشید، می تواند اتفاق بسیار ناخوشایندی برایتان باشد. چرا که ممکن است دوستان تان تصمیم بگیرند شما را خیس آب نمایند و بعد از آن به سمت تان دارچین پرتاب نمایند. آب باعث می شود دارچین بهتر بچسبد و با اینکه شبیه به مجازاتی برای مجرد ها به نظر می رسد، اما در حقیقت روشی مفرح برای دیگران است تا سر به سر دوستان خود بگذارند.
این سنت صد ها سال قبل شکل گرفته، زمانی که ادویه فروش ها به دور کشور سفر می کردند تا محصولات خود را بفروشند و مجبور بودند دیرتر ازدواج نمایند. حالا میانه سن ازدواج در دانمارک 34 سال است، اما این رسم را هنوز برخی برای سرگرمی انجام می دهند.
4- در فیلیپین، به بزرگ تر ها تعظیم می نمایند
به این سنت مانو گفته می شود و از نسلی به نسلی دیگر انتقال می یابد. جوان تر ها هنگام سلام و احوالپرسی با بزرگ ترها، جلوی آن ها تعظیم می نمایند، دست شان را می گیرند و روی پیشانی خود می گذارند. در این حالت، جوان تر ها معمولاً از بزرگ تر ها می خواهند که برایشان دعا نمایند. با این حال، هر کسی به این سنت عمل نمی نماید و بستگی به این دارد که فرد در کودکی آن را یاد گرفته باشد یا خیر.
5- در تایلند، برای میمون ها ضیافت به راه می اندازند
هر ساله در آخرین یکشنبه ماه نوامبر، تایلندی ها یک ضیافت بزرگ به راه می اندازند که تنها مهمانان آن هزاران میمون ماکاک هستند. این جشن با انجام حرکات نمایشی به وسیله افرادی با لباس میمون انجام می شود و بعد از آن میمون ها را به آنجا می آورند. انواع مختلفی از میوه ها و سبزیجات روی میز ها وجود دارد و میمون ها آزادند که هر چه می خواهند بخورند.
تایلندی ها احترام زیادی برای میمون ها قائل اند و معتقدند این حیوانات برای آن ها خوش شانسی می آورند. قدمت این علاقه و احترام فراوان به میمون ها به 2 هزار سال قبل بازمی شود.
6- در آلمان، جلوی خانه پدر و مادر عروس آینده ظرف می شنمایند
حدود یک هفته پیش از برگزاری مراسم ازدواج، دوستان، خانواده و تقریباً هر کسی می تواند جلوی خانه پدر و مادر عروس آینده حاضر شود و شروع به پرتاب کردن چیز های مختلفی کند. معمولاً چیز هایی را پرتاب می نمایند که دیگر نیازی به آن ها ندارند، مثل بشقاب و چیز های دیگری از جنس چینی یا سرامیک. با این حال، پرتاب شیشه یا آینه پذیرفته نیست، چون معتقدند این کار بدشانسی می آورد.
بعد از این کار، عروس و داماد آینده باید همه چیز هایی که شکسته را باهم جارو و جمع نمایند. این کار که باید حتماً به همراه یکدیگر انجام شود، کارکرد نمادین دارد و به این معنی است که آن ها تا سرانجام عمر باید باهم با مسائل رو به رو شوند و آن ها را حل نمایند.
7- در بوسنی، فرا رسیدن بهار را با خوردن نیمرو جشن می گیرند
مردم بوسنی برای جشن گرفتن شروع بهار در کنار رودخانه بوسنا به دور هم جمع می شوند و آتش های بزرگی برپا می نمایند. روی این آتش ها ماهیتابه های چدنی بزرگی می گذارند که داخل آن ها نیمرو درست می نمایند. صد ها تخم مرغ استفاده می شود تا به همه شرکت نمایندگان جشن نیمرو برسد. این جشن از هنگام طلوع آفتاب شروع می شود و تخم مرغ ها نماد یک زندگی تازه هستند چرا که با آمدن بهار هوا رو به گرمی می رود.
8- در انگلیس، از بالای تپه، پنیر قل می دهند
پنیر غلتانی تپه کوپر یک مسابقه بسیار محبوب است که هر ساله در شهر گلاستر ِ انگلیس برگزار می شود. در این مسابقه از یک قرص پنیر استفاده می شود که بین 3 تا 4 کیلوگرم وزن دارد. قرص پنیر می تواند با سرعت 112 کیلومتر بر ساعت حرکت کند و شرکت نمایندگان باید از یک تپه 182 متری پایین بروند تا به قرص پنیر برسند. برنده کسی است که زودتر از بقیه به پایین تپه برسد و قرص پنیر هم به او تعلق می گیرد.
شیب تپه بسیار زیاد است و به همین علت بسیاری از شرکت نمایندگان روی زمین می افتند و حتی دست و پای برخی از آن ها می شکند. تصور می شود این مسابقه دست کم 600 سال قدمت داشته باشد، اما اولین مدرک ثبت شده درباره آن متعلق به سال 1826 است.
9- در کانادا، یک مسابقه انجماد مو دارند
مسابقه انجماد موی چشمه های آب گرم اکلیپس نوردیک، یک برنامه سالانه است که هر کسی می تواند در آن شرکت کند. در آنجا دمای هوا به منفی 20 درجه سانتیگراد می رسد، اما شرکت نمایندگان درون چشمه های آب گرم قرار دارند. اولین کاری که باید انجام دهید این است که سر خود را درون آب داغ فرو کنید و مطمئن شوید موهایتان کاملاً خیس شده و در حالت مناسبی واقع شده است. بعد از آن سر خود را آنقدر بیرون از آب نگه می دارید تا همه موهایتان، از جمله مو های صورت تان، مثل ابرو ها و ریش یخ بزند.
توصیه می شود دست های خود را هر از گاهی در آب فرو ببرید تا گرم بمانند. وقتی موهایتان به طور کامل یخ زدند، می توانید زنگی که در کنار چشمه واقع شده است را به صدا درآورید تا برگزارنمایندگان مسابقه از شما عکس بگیرند.
10- در مکزیک، صورت کسی که تولد او است را در کیک فرو می برند
طبق سنت، دست های کسی که تولد او است را از پشت نگه می دارند و اطرافیانش صورت او را در کیک فرو می برند. این کار برای این است که اولین گاز از کیک نصیب کسی شود که تولد او است و در همان حین بقیه یکصدا می گویند: موردیکا! موردیکا! موردیکا! یعنی گاز بزن.
منبع: فرارو