طرز تهیه سوپ بروکلی با چدار و گودا
به گزارش وبلاگ تپلینک، با انواع و اقسام سبزیجات که می توانیم سوپ درست کنیم، هیچ! حتی می توانیم برای تهیه سوپ از پنیرها هم استفاده کنیم. در این مقاله می خواهیم طرز تهیه سوپ بروکلی با پنیر چدار و گودا را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه سوپ بروکلی و چدار
- کلم بروکلی 350 گرم
- پیاز یک عدد
- سیب زمینی یک عدد کوچک
- هویج یک عدد میانه
- سیر یک حبه
- شیر 500 میلی گرم
- آب نصف لیوان
- پنیر چدار کاله خرید آنلاین 80 گرم
- پنیر گودا کاله خرید آنلاین 50 گرم
- روغن و کره سه قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل قرمز و سیاه به میزان لازم
طرز تهیه سوپ بروکلی و چدار
مرحله اول
گل های بروکلی را از ساقه جدا نموده و داخل ظرفی آب همراه کمی سرکه بریزید و بروکلی را در آن قرار دهید تا ضدعفونی شده و کرم های ریز آن خارج گردد. بعد از 10 دقیقه آبکشی کنید.
مرحله دوم
ساقه های بروکلی و هویج و سیب زمینی را خرد کنید.
پیاز را نگینی خرد نموده و همراه کره و روغن کمی تفت دهید. سپس بروکلی و هویج و سیب زمینی را اضافه نموده و کمی نمک و فلفل هم بپاشید. حدود 5 دقیقه بگذارید تا مواد روی حرارت بمانند و کمی نرم شوند.
سیر خرد شده را اضافه نموده و حدود 30 ثانیه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.
مرحله سوم
آب و شیر را به قابلمه اضافه نموده و اجازه دهید تا به جوش آیند. در قابلمه را بگذارید و حدود 45 دقیقه زمان دهید تا مواد با شعله ملایم بپزند و نرم شوند.
مرحله چهارم
گلچه های بروکلی را همراه با یک قاشق روغن داخل یک تابه تفت دهید تا کمی برشته گردد. در این فاصله پنیر چدار و گودای رنده شده را با هم مخلوط نموده و قاشق قاشق به مواد در حال جوش اضافه کنید. همزمان با گوشت کوب برقی محتویات داخل قابلمه را مخلوط کنید تا یکدست شوند.
گلچه های بروکلی را اضافه کنید و همچنان با گوشت کوب برقی هم بزنید تا تعدادی از آن ها ریز شده و بقیه درشت بمانند.
مرحله پنجم
در ادامه نمک و فلفل سوپ را مقدار نموده و بلافاصله سوپ را به صورت گرم سرو کنید. در صورت تمایل می توانید میزانی پودر خردل به سوپ اضافه کنید.
منبع: کتاب کاله