طرز تهیه مافین نارگیل و هویج
به گزارش وبلاگ تپلینک، این مافین گلوتن ندارد و به جای آرد گندم در آن از آرد دانه های خوراکی همانند آجیل، برنج یا جو استفاده شده است.

- تعداد: 10 نفر
- زمان تهیه و پخت: 40 دقیقه
مواد لازم
- دو قاشق غذاخوری دانه مریم گلی
- نصف پیمانه شیر بادام یا شیر سویا
- ¼ پیمانه آرد جو
- ¼ پیمانه آرد برنج قهوه ای
- ¼ پیمانه آرد نارگیل
- دو قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- نصف پیمانه نارگیل رنده شده
- ¾ پیمانه بلغور بادام
- ¾ پیمانه موز له شده
- دو عدد تخم مرغ هم زده
- ¼ پیمانه + دو قاشق غذاخوری روغن نارگیل
- ¼ پیمانه شیره افرا
- یک قاشق غذاخوری عصاره وانیل
- ¼ قاشق چایخوری نمک دریایی
- 1.5 پیمانه هویج رنده شده
- نارگیل رنده شده
طرز تهیه
- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. کف قالب های مافین کاغذ روغنی قرار دهید و کنار بگذارید.
- دانه چیا و شیر سویا شیر بادام را با هم در یک کاسه مخلوط کنید. آنها را خوب هم بزنید و 10 دقیقه کنار بگذارید تا غلیظ شوند.
- آرد جو، آرد برنج قهوه ای، آرد نارگیل و بیکینگ پودر را با یکدیگر در یک کاسه میانه مخلوط کنید و کنار بگذارید. نارگیل رنده شده را داخل غذاساز بریزید و هم بزنید تا کاملا ریز شوند. سپس مخلوط آرد و عصاره بادام را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
- موز له شده، تخم مرغ، روغن نارگیل، شیره افرا، وانیل و نمک را به مخلوط دانه مریم گلی اضافه کنید و خوب هم بزنید. هویج رنده شده را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. مواد را داخل قالب های مافین بریزید و روی هر کدام کمی نارگیل رنده شده قرار دهید.
- آنها را به مدت 30 دقیقه در فر بپزید. این مافین ها را می توانید 3 روز در یخچال نگهداری کنید.
تاریخ انتشار: 20 مرداد 1401
آخرین بروزرسانی: 20 مرداد 1401
گردآورنده: taplink.chaparblog.ir
شناسه مطلب: 28153
به "طرز تهیه مافین نارگیل و هویج" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مافین نارگیل و هویج"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید