طرز تهیه مافین نارگیل و هویج

به گزارش وبلاگ تپلینک، این مافین گلوتن ندارد و به جای آرد گندم در آن از آرد دانه های خوراکی همانند آجیل، برنج یا جو استفاده شده است.

طرز تهیه مافین نارگیل و هویج
  • تعداد: 10 نفر
  • زمان تهیه و پخت: 40 دقیقه

مواد لازم

  • دو قاشق غذاخوری دانه مریم گلی
  • نصف پیمانه شیر بادام یا شیر سویا
  • ¼ پیمانه آرد جو
  • ¼ پیمانه آرد برنج قهوه ای
  • ¼ پیمانه آرد نارگیل
  • دو قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • نصف پیمانه نارگیل رنده شده
  • ¾ پیمانه بلغور بادام
  • ¾ پیمانه موز له شده
  • دو عدد تخم مرغ هم زده
  • ¼ پیمانه + دو قاشق غذاخوری روغن نارگیل
  • ¼ پیمانه شیره افرا
  • یک قاشق غذاخوری عصاره وانیل
  • ¼ قاشق چایخوری نمک دریایی
  • 1.5 پیمانه هویج رنده شده
  • نارگیل رنده شده

طرز تهیه

  1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. کف قالب های مافین کاغذ روغنی قرار دهید و کنار بگذارید.
  2. دانه چیا و شیر سویا شیر بادام را با هم در یک کاسه مخلوط کنید. آنها را خوب هم بزنید و 10 دقیقه کنار بگذارید تا غلیظ شوند.
  3. آرد جو، آرد برنج قهوه ای، آرد نارگیل و بیکینگ پودر را با یکدیگر در یک کاسه میانه مخلوط کنید و کنار بگذارید. نارگیل رنده شده را داخل غذاساز بریزید و هم بزنید تا کاملا ریز شوند. سپس مخلوط آرد و عصاره بادام را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
  4. موز له شده، تخم مرغ، روغن نارگیل، شیره افرا، وانیل و نمک را به مخلوط دانه مریم گلی اضافه کنید و خوب هم بزنید. هویج رنده شده را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. مواد را داخل قالب های مافین بریزید و روی هر کدام کمی نارگیل رنده شده قرار دهید.
  5. آنها را به مدت 30 دقیقه در فر بپزید. این مافین ها را می توانید 3 روز در یخچال نگهداری کنید.
منبع: فوت و فن / blog.foodnetwork.com

به "طرز تهیه مافین نارگیل و هویج" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مافین نارگیل و هویج"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید