کشف تازه دانشمندان دانشگاه هاروارد

به گزارش وبلاگ تپلینک، طرز فکر خوش بینانه چیست؟ افراد خوش بین بر روی نکات مثبت موقعیت ها تمرکز می نمایند و نتایج مثبت رویداد ها را پیش بینی می نمایند. آن ها بعلاوه به توانایی خود در ایجاد اتفاقات خوب اطمینان دارند. با این حال، این نوع طرز فکر چه رابطه ای با سلامتی ما دارد؟

کشف تازه دانشمندان دانشگاه هاروارد

به گزارش وبلاگ تپلینک به نقل از راهنماتو، بر اساس مطالعه ای که در مجله انجمن سالمندان آمریکا منتشر شده است، سطوح بالاتر خوش بینی با طول عمر بیشتر و احتمال زنده ماندن بالای 90 سال مرتبط است. این مطالعه که 159255 زن با پیشینه های نژادی مختلف را مورد آنالیز قرار داده است، ثابت می نماید که خوش بینی می تواند عمر انسان را به مقدار قابل توجهی افزایش دهد.

بر این اساس محققان دریافتند که ارتباط واضحی بین خوش بینی و طول عمر در میان گروه های نژادی و قومی وجود دارد و متغیر های سبک زندگی مسئول حدود یک چهارم این رابطه هستند. هیامی کی کوگا، نویسنده ارشد این مقاله، از دانشگاه هاروارد می گوید: اگرچه خود خوش بینی ممکن است به وسیله عوامل ساختاری اجتماعی الگوبرداری گردد، اما یافته های ما نشان می دهد که مزایای خوش بینی برای طول عمر ممکن است در بین همه گروه های نژادی و قومی وجود داشته باشد.

در واقع، اگرچه در محیط های مختلف نژادی و فرهنگی، ممکن است تفاوت هایی در نگرش و آینده و بعلاوه خوش بینی وجود داشته باشد، اما در همان محیط ها نیز افرادی که خوش بین تر هستند، از عمر طولانی تری برخوردارند. استرس، عدم اطمینان به آینده و نگرانی در زمینه های مختلف، از جمله عواملی هستند سطح خوش بینی را کاهش می دهند.

این عوامل و ابته بسیاری از عوامل دیگر مشابه، قدرت تفکر و تصمیم گیری درست را از انسان سلب و در بسیاری مواقع نتایج منفی را در پی می آورند که همین نتایج منفی مجدداً سطح خوش بینی در افراد را کاهش می دهد.

افراد خوش بین برعکس از قدرت تصمیم گیری و مواجهه بهتری با مسائل برخوردار هستند و مغز آن ها نیز در برابر شرایط مختلف عملکرد مناسبی دارد. همین امر حتی در صورت عدم نتیجه گیری مناسب به افراد این اطمینان را می دهد که راه دیگری نیز برای مسائل خود خواهند یافت.

این موضوع به شدت عوارض استرس و ترس بر سلامتی بدن را کاهش می دهد که همین امر به شکلی عملی سبب طول عمر افراد می گردد. با این همه دانشمندان تدکید دارند که این خوش بینی باید واقعی و ناشی از باور درونی فرد باشد و خوش بینی های کاذب نمی تواند چنین نتایجی برای طول عمر در پی داشته باشد.

منبع: راهنماتو

منبع: فرارو

به "کشف تازه دانشمندان دانشگاه هاروارد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کشف تازه دانشمندان دانشگاه هاروارد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید