4 هزار و 500 قلم کالای مشمول طرح درج قیمت تولیدکننده مقرون به صرفه شدند
به گزارش وبلاگ تپلینک، موسوی گفت: از 7 هزار قلم کالای مشمول طرح درج قیمت تولیدکننده 4 هزار و 500 قلم کالا از 5 تا 65 درصد کاهش قیمت داشته اند.

وبلاگ تپلینک - آقای موسوی گفت: طرح درج قیمت فراورینماینده روی کالا در چند مرحله اجرا شده است که اکنون در مرحله چهارم هستیم. این طرح به ایجاد فضای شفاف در کل زنجیره فراوری تا فروش در خرده فروشی یاری می نماید.
موسوی گفت: مرحله اول این طرح را با کالاهایی همانند آب معدنی آغاز کردیم و قیمت 3 هزار و 500 تومان به عنوان قیمت فراورینماینده روی آن درج شد در حالی که قیمت این کالا بیش از 6 هزار تومان بود با الزام سود 26 درصدی اکنون به 4 هزار و 500 تومانی رسیده است.
به گفته معاون سازمان حمایت،قانون گذار در این طرح سود واحد فراوریی، شرکت های پخش و خرده فروشی ها را پیش بینی نموده و بر این اساس حداکثر سودی که باید بر قیمت فراورینماینده اضافه گردد در کالاهای سرمایه ای 20 درصد و در کالاهای مصرفی 26 درصد است و برای میوه هم 30 در صد در نظر گرفته شده است.
طرح درج قیمت فراورینماینده روی کالا در 6 مرحله اجرا می گردد که تا به امروز 7 هزار قلم کالا مشمول این طرح شده اند. سازمان امور مالیاتی مبنای دریافت مالیات را از قیمت روی کالا معین می نمایند.
تمامی عرضه نمایندگان مکلف هستند در هر مقطع و هر مرحله از کار فراوری و عرضه کالا، قیمت مورد نظر خود را به وسیله درج قیمت حتما به اطلاع مصرف نمایندگان برسانند.
موسوی می گوید: برای اجرای کامل این طرح بازرسان اصناف بر کار خرده فروشی ها نظارت دارند و تخلفات رصد و پیگیری می گردد.
در ادامه برنامه گفت و گوی 18:30 شبکه خبر درستی نائب رئیس اتاق اصناف گفت: ایراد این طرح این است که مصرف نماینده باید ماشین حساب داشته باشد تا قیمت نهایی را در مغازه حساب کند. پیشنهاد ما این بود که علاوه بر قیمت فراورینماینده، قیمت فروش هم روی کالا درج گردد تا کف قیمتی معین باشد.
به گفته درستی، برای اجرای این طرح باید کار کارشناسی بیشتری انجام می گرفت و نظر بخش خصوصی هم در آن لحاظ می شد.
وبلاگ تپلینک مالی صنعت ، تجارت و کشاورزی
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان